«Πρώτα την ποδοσφαιρική και μετά την καλαθοσφαιρική»

Mε ανακοίνωσή της η διοίκηση της ΑΕΚ κάνει κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας για τα σημερινά παιχνίδια σε ποδόσφαιρο και καλαθόσφαιρα.

Η ανακοίνωση:
«Σήμερα στηρίζουμε πρώτα την ποδοσφαιρική μας ομάδα στο ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ (16:00) και στην συνέχεια την καλαθοσφαιρική μας ομάδα στην προσπάθεια της για να κατακτήσει το 2ο συνεχόμενο Κύπελλο.
Η ομάδα μας αντιμετωπίζει την ΕΘΑ στο "Τάσσος Παπαδόπουλος" Ελευθερία στις 19:00 και εισιτήρια θα πωλούνται στα ταμεία του γηπέδου. Η γενική είσοδος καθορίστηκε στα 10 ευρώ.
Oι φίλοι της ομάδας μας θα πάρουν θέση στην κερκίδα Κερύνεια (κερκίδα επισήμων).
Καλούνται όλοι οι φίλαθλοι στο εισιτήριο να αναγράψουν το ονοματεπώνυμο τους, καθώς και τον αριθμό της πολιτικής τους ταυτότητας. Την πολιτική ταυτότητα θα πρέπει να την επιδείξουν στην είσοδο, διαφορετικά δεν θα μπορούν να εισέλθουν στο γήπεδο, ασχέτως εάν έχουν εισιτήριο».
 

Δειτε Επισης

Θλίψη στους πράσινους-Έφυγε από τη ζωή ο «Μιχαλάκης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ»
Επίσημη καταγγελία από την Ομόνοια για την «εισβολή» στην μπουτίκ της
Ταξίδι 24 ωρών στο Λονδίνο πραγματοποίησε ο Πρόδρομος Πετρίδης
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που μέλη της Θύρας 9 παίρνουν με το «έτσι θέλω» εισιτήρια-«Τρομοκράτησαν το προσωπικό»
Κλήση για προπονήσεις Εθνικής Κορασίδων Κ-17
Τρίτη του Πάσχα η συνέχεια στον Α' όμιλο για τη Cyprus League by Stoiximan
Έπονται εξελίξεις για το γήπεδο στην Πάφο Fc-«Είμαστε κοντά σε λύση»
Δεύτερη σερί νίκη για τις Apollon Ladies στο League Cup, θέση στον τελικό
Διπλή ποινή για τον ΑΠΟΕΛ και πρόστιμο στον Γιάννη Αναστασίου
Στο γήπεδο του Μάκη Κεραυνού η μπάλα για τα χρέη των ομάδων στο Τμήμα Φορολογίας