Το άτομο που προτείνουν για πρόεδρο της ΚΟΠ οι περισσότερες ομάδες

Δηλώσεις στον Active έκανε ο Γενικός διευθυντής της ΚΟΠ Ανθούλης Μυλωνάς και «φωτογράφισε» το  νέο πρόεδρο της Ομοσπονδίας.
 
Αυτός είναι ο Γιώργος Κούμας, για τον οποίο όπως είπε ο κ. Μυλωνάς, υπάρχει ένα ευρύ φάσμα ομάδων που προτείνει το νυν αναπληρωτή πρόεδρο.
 
Οι δηλώσεις του:
«Kαθαρά προσωπική μου άποψη είναι πως δεν μπορεί κάποιος να ηγηθεί της Ομοσπονδίας αν δεν έχει υπάρξει στο Δ.Σ., οπότε πιστεύω και είναι η προσωπική μου θέση πως πρέπει να είναι μέσα από το διοικητικό συμβούλιο. Κάποιος που θέλει να εκλεγεί πρόεδρος της Ομοσπονδίας θα πρέπει πρώτα να έρθει να δει τα εσωτερικά της Ομοσπονδίας του ποδόσφαιρου και μετά να διεκδικήσει την προεδρεία της Ομοσπονδίας.
 
Αυτή την στιγμή ξέρω πως υπάρχει ένα ευρύ φάσμα ομάδων που προτείνει για πρόεδρο τον Γιώργο Κούμα. Από εκεί και πέρα είναι δικαίωμα του καθενός από την στιγμή που θα βρει τέσσερις υποστηρικτές από τα μέλη της Γ.Σ. να υποβάλει την υποψηφιότητα του.
 
Δε είναι μόνο τα εσωτερικά της Ομοσπονδίας που πρέπει να γνωρίζει αλλά και το Ευρωπαϊκό αλλά και το Παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ο αείμνηστος Κώστας Κουτσκουμνης συμμετείχε σε πολλές επιτροπές και πρέπει ο νέος πρόεδρος που θα εκλεγεί θα πρέπει με έναν τρόπο να διεκδικήσει όλες της θέσεις με κάποιον άλλο ίσως, εκεί που ήταν μέλος ο Κώστας Κουτσοκούμνης.
 
Επαναλαμβάνω είναι δικαίωμα όμως του καθενός από την στιγμή που έχει τους 4 από τους 17 που έχουν δικαίωμα ψήφου στην Γενική Συνέλευση. Θα πρέπει όμως αυτός που θα υποβάλει υποψηφιότητα να το μελετήσει σοβαρά γιατί η θέση του προέδρου στην Ομοσπονδία είναι πολύ νευραλγική για το Κυπριακό ποδόσφαιρο».
 

Δειτε Επισης

Το πρόγραμμα των αγώνων της τελικής φάσης του EURO U-17
Πώς βλέπουν τον τελικό κυπέλλου Αναστασίου και Καρσέδο
Έτσι προσεγγίζουν οι αρχηγοί Ομόνοιας και Πάφου τον μεγάλο τελικό Κυπέλλου
Παραμένει στον Απόλλωνα ο Πέδρο Μάρκες
Αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό κυπέλλου-Οι τοποθετήσεις Παπασταύρου και Ντουμπόφ
«Λέγονται και γράφονται πολλά για Κβιλιτάια, αλίμονο να δίναμε για έναν παίκτη 750,000 το χρόνο»
Απαντά στις αντιδράσεις για τα βραβεία ο ΠΑΣΠ-«Δεν είναι ο Σπύρος Νεοφυτίδης που επιλέγει τους κορυφαίους»
Αξιολογεί Ράφα Λόπες για την επιθετική του γραμμή ο ΑΠΟΕΛ
Ανακοίνωσε τον νέο της προπονητή η ΑΕΚ
«Είδα τον Μιλίτσεβιτς να κλαίει και σαν άνθρωπος του έδωσα το χέρι μου, θα το ξανά έκανα 100 φορές»