«Σε ένα τέτοιο γήπεδο κόντρα σε μία μεγάλη ομάδα… τα 17χρονα έδειξαν θράσος»

Ευχαριστημένος για την προσπάθεια που κατέβαλλαν οι νεαροί ποδοσφαιριστές στο παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ δήλωσε ο τεχνικός της Νέας Σαλαμίνας, Σάββας Πουρσαϊτίδης.
 
Για τις επιλογές του στο παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ: «Η πρόκριση είχε κριθεί από το πρώτο παιχνίδι μετά το 0-3 στο Αμμόχωστος. Ήρθαμε εδώ χωρίς πίεση και χωρίς άγχος.
 
Επέλεξα να βάλω πολλούς νεαρούς για να έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν σε ένα τέτοιο γήπεδο κόντρα σε μια μεγάλη ομάδα.
Δεν θα πω την λέξη ευχαριστημένος αλλά περήφανος καθώς αυτά τα 17χρονα, 18χρονα, 19χρονα παιδιά έδειξαν θράσος και σίγουρα το 2-2 κόντρα στον ΑΠΟΕΛ είναι θετικό.
 
Έχουμε ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι την Κυριακή και ο στόχος είναι να νικήσουμε για να καθαρίσουμε όσο πιο γρήγορα απ’ την υπόθεση παραμονή και να χαρούμε τα υπόλοιπα παιχνίδια». 

Για παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «'Για εμάς δεν είναι τελικός. Είναι για τον αντίπαλο αλλά για εμάς όχι. Έχουμε το αβαντάζ των 7 βαθμών, θέλουμε τη νίκη».
 
Για εμφάνιση του Κίρεφ: «'Είναι ένας καλός τερματοφύλακας, έχει περάσει απ’ την Γιουβέντους εξάλλου. Είχε μια αποχή, χρειάζεται χρόνο, είμαστε χαρούμενοι για την εμφάνιση του».
 

Δειτε Επισης

Οι πρώτες δηλώσεις του Γκάρι Ροντρίγκες ως Απολλωνίστας-«Στόχος μου να διεκδικήσω το πρωτάθλημα»
Ανακοίνωσε Έκτακτη Γενική Συνέλευση η ΑΕΛ-«Πρόθεση ιδιωτικής εταιρείας να αγοράσει μερίδιο μετοχών»
Συλλυπητήριο μήνυμα ΑΠΟΕΛ στον ΥΠΕΣ για το θάνατο του πατέρα του-«Εξέχουσα ιατρική προσωπικότητα»
Ανέλυσαν το πλάνο τους οι Βραζιλιάνοι επενδυτές-«Θα γίνουν πέντε μετεγγραφές για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα»
Το μεταγραφικό πλάνο του Απόλλωνα μετά τη βόμβα με Γκάρι Ροντρίγκες-«Έγινε οικονομική υπέρβαση»
Θέλει δεύτερο Χάμπο για τον άξονα η Ντιναμό Βουκουρεστίου
Στο ΓΣΠ τον Σεπτέμβριο το Κύπρος-Ρουμανία για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2026
Δρομολογείται η αναβάθμιση του Μακαρείου-Masterplan ΚΟΑ για στάδιο πέντε χιλιάδων θεατών
Η Πάφος σύντομα θα αποκτήσει το δικό της σύγχρονο ποδοσφαιρικό γήπεδο
Στον Απόλλωνα μέχρι το 2027 ο Γκάρι Ροντρίγκες-Η επίσημη ανακοίνωση