ΑΕΛ: Το αήττητο «ξεπληρώνεται» με αήττητο!

Το προηγούμενο συναπάντημά τους ήταν ιδιαίτερα οδυνηρό για την ΑΕΛ. Στην τελευταία αγωνιστική της α’ φάσης του πρωταθλήματος η Ανόρθωση επικράτησε 1-0 στο «Τσίρειο» διακόπτοντας νικηφόρο σερί τεσσάρων αγωνιστικών για το σύλλογο της Λεμεσού.

Εκείνη η ήττα ήταν η πρώτη για τους «λέοντες» έπειτα από δέκα παιχνίδια με αντίπαλο τον Ρόνι Λέβι (6-4-0) και τους άφησε στο -8 από την τρίτη θέση απειλώντας τους με εκτροχιασμό από το στόχο της εξόδου στην Ευρώπη.

Τρεις εβδομάδες αργότερα ο σύλλογος της Λεμεσού υποδέχεται ξανά την «Κυρία», την οποία φιλοδοξεί να πληρώσει με το ίδιο νόμισμα. Και αυτό δεν είναι άλλο από τον τερματισμό του αήττητου της Ανόρθωσης μακριά από το «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Αν συμβεί, τότε επτά αγωνιστικές πριν το τέλος των πλέι οφ, η ομάδα του Ντούσαν Κέρκεζ θα έχει επιστρέψει δυναμικά στη διεκδίκηση της τρίτης θέσης, καθώς η απόστασή της από αυτήν θα είναι το πολύ τέσσερις βαθμοί (σε περίπτωση νίκης της ΑΕΚ επί της Ομόνοιας στο ΓΣΠ).

Το 8-6-0 της Ανόρθωσης στα εκτός έδρας παιχνίδια του πρωταθλήματος καταδεικνύει το συντελεστή δυσκολίας της αποστολής της ΑΕΛ, η οποία περιμένει διαδοχικές επιτυχίες απέναντι σε ομάδες της πρώτης εξάδας εδώ και 16 μήνες!

Το πιο πρόσφατο σχετικό νταμπλ είχε καταγραφεί την εβδομάδα 19-26 Νοεμβρίου 2016, όταν υπό τον Πάμπο Χριστοδούλου είχε καταβάλει διαδοχικά στο «Τσίρειο» με 1-0 τον ΑΠΟΕΛ και την Ομόνοια.
 

Δειτε Επισης

Θλίψη στους πράσινους-Έφυγε από τη ζωή ο «Μιχαλάκης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ»
Επίσημη καταγγελία από την Ομόνοια για την «εισβολή» στην μπουτίκ της
Ταξίδι 24 ωρών στο Λονδίνο πραγματοποίησε ο Πρόδρομος Πετρίδης
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που μέλη της Θύρας 9 παίρνουν με το «έτσι θέλω» εισιτήρια-«Τρομοκράτησαν το προσωπικό»
Κλήση για προπονήσεις Εθνικής Κορασίδων Κ-17
Τρίτη του Πάσχα η συνέχεια στον Α' όμιλο για τη Cyprus League by Stoiximan
Έπονται εξελίξεις για το γήπεδο στην Πάφο Fc-«Είμαστε κοντά σε λύση»
Δεύτερη σερί νίκη για τις Apollon Ladies στο League Cup, θέση στον τελικό
Διπλή ποινή για τον ΑΠΟΕΛ και πρόστιμο στον Γιάννη Αναστασίου
Στο γήπεδο του Μάκη Κεραυνού η μπάλα για τα χρέη των ομάδων στο Τμήμα Φορολογίας