Οι φωνές Δώνη, ο εξοργισμένος Πέρεθ και τα σκυμμένα κεφάλια

Ο ΑΠΟΕΛ παρουσιάστηκε κατώτερος των περιστάσεων στο ντέρμπι κορυφής με τον Απόλλωνα στο Τσίρειο έχασε 4-2 και είδε τον ανταγωνιστή του στη μάχη του τίτλου ν’ αποκτά προβάδισμα τριών βαθμών, να κερδίζει το αβαντάζ σε περίπτωση ισοβαθμίας και να παίρνει ψυχολογική ώθηση καθώς ήταν η δεύτερη νίκη με τέσσερα γκολ φέτος για την ομάδα της Λεμεσού επί του ΑΠΟΕΛ.
 
 
Οι «γαλαζοκίτρινοι» στάθηκαν στο ύψος τους μόνο στο τελευταίο δεκάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου και το πρώτο τέταρτο του δευτέρου, όταν μείωσαν σε 2-1 με τον Ποτέ και είχαν ευκαιρίες για δεύτερο τέρμα.
 
 
Ο Γιώργος Δώνης ήταν έξαλλος με την αγωνιστική συμπεριφορά των παικτών του στο πρώτο ημίωρο του ντέρμπι και έβαλε αρκετές φορές τις φωνές, ενώ στο φωτορεπορτάζ που ακολουθεί διακρίνεται η απογοήτευση στα πρόσωπα των ποδοσφαιριστών αλλά και του πάγκου του ΑΠΟΕΛ από την έκβαση του αγώνα.

Δειτε Επισης

Το καθεστώς Φράνκο, η διαμάχη Μπαρτσελόνα-Ρεάλ και μια αντιπαλότητα γεμάτη ιστορία και σκιές
Η γκάφα της χρονιάς από τον Μελιέ στο 97' του Σάντερλαντ - Λιντς(vid)
Μάβερικς-Θάντερ 117-116: Από το -17 στους τελικούς της Δύσης!
MVP για τρίτη φορά στο NBA ο Γιόκιτ, τέταρτος ο Αντετοκούνμπο
Euroleague Final Four-Οι ώρες των ημιτελικών για αιώνιους
Αποθέωση στο αεροδρόμιο για τους θριαμβευτές και τη μεγάλη πρόκριση στο Final Four της EuroLeague
Θρυλική «άλωση» της Βαρκελώνης με ΜακΚίσικ-Παπανικολάου και ο Ολυμπιακός πάει Βερολίνο
Τα άτομα με προβλήματα ακοής, όρασης θα μπορούν να βιώσουν τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Θα επηρεάσει ο τραυματισμός του Γιάννη την Εθνική Ελλάδας και το Προολυμπιακό;
Ίρβινγκ και Ντόντσιτς έστειλαν το Ντάλας στα ημιτελικά της Δύσης