ΑΠΟΕΛ: Ώρα ανακοινώσεων - Ετοιμάζεται το δίδυμο διαδοχής Δώνη
10:56 - 21 Μαρτίου 2018

Ημέρα οριστικών εξελίξεων είναι η σημερινή (21/3) στον ΑΠΟΕΛ. Μετά από συνεχόμενες συνεδρίες και σκέψεις η διοίκηση των «γαλαζοκιτρίνων» αποφάσισε να προχωρήσει σε αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας, θεωρώντας πως το σκηνικό που έχει διαμορφωθεί τόσο βαθμολογικά όσο και αγωνιστικά στον ΑΠΟΕΛ δεν μπορεί να ανατραπεί εφόσον δεν γίνει αλλαγή στο ποδοσφαιρικό τμήμα.
Η ηγεσία των «γαλαζοκιτρίνων» δεν θεωρεί μοναδικό υπαίτιο της κατάστασης τον Γιώργο Δώνη, εντούτοις στον Ελλαδίτη καταλογίζονται σημαντικές ευθύνες για τη διαχείριση του ρόστερ και την αδυναμία της ομάδας ν’ αποδώσει με βάση τις πραγματικές της δυνατότητες.
Εντός της ημέρας και με την επιστροφή του Γιώργου Δώνη στην Κύπρο θα δρομολογηθούν εξελίξεις. Ανατροπή των δεδομένων και παραμονή του Ελλαδίτη στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ θα είναι μεγάλη έκπληξη και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου οι δρόμοι των δύο πλευρών θα χωρίσουν για δεύτερη φορά σε διάστημα τριών χρόνων.
Ήδη η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ προετοίμασε το έδαφος αντικατάστασης του Δώνη επικοινωνώντας με τον Μπρούνο Μπαλταζάρ, ο οποίος είναι έτοιμος ν’ αναλάβει την τεχνική ηγεσία των «γαλαζοκιτρίνων».
Αν και έγιναν σκέψεις να δοθούν τα ηνία στον Γιώργο Κωστή κρίθηκε ορθότερο η πρόσληψη προπονητή με τον κ. Κωστή να έχει σημαντικό ρόλο ως βοηθός προπονητή στο τεχνικό επιτελείο, καθώς είναι άριστος γνώστης των δεδομένων στον «Αρχάγγελο» και μπορεί να βοηθήσει το νέο προπονητή.
Ο Μπρούνο Μπαλταζάρ εργάστηκε στην ΑΕΛ μέχρι τις αρχές Μαρτίου οπότε και απολύθηκε, καταγράφοντας 42 παιχνίδια στον πάγκο της λεμεσιανής ομάδας με απολογισμό 22 νίκες, 11 ήττες και 9 ισοπαλίες.