ʼνοιξε την «ψαλίδα» και ελπίζει η Αλκή

Πολυτίμη νίκη που αφήνει ελπίδες για παραμονή στα σαλόνια της Α’ κατηγορίας απέσπασε η Αλκή εκτός έδρας απέναντι στον Ερμή, που κέρδισε με 1-0 στην πρεμιέρα της β’ φάσης του Πρωταθλήματος CYTA.
 
Σ’ ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, η ομάδα της Ορόκλινης κατάφερε να μετουσιώσει τις ευκαιρίες της σε γκολ με τον Φαμπρίτσιο, ο οποίος με κεφαλιά στο 64’ χάρισε ένα σπουδαίο τρίποντο στην ομάδα του.
 
Μετά από αυτή τη νίκη, η Αλκή πάει στους 26 βαθμούς, ανοίγοντας την ψαλίδα στους έξι βαθμούς από την τελευταία θέση που βρίσκεται ο Ολυμπιακός, ενώ ο Ερμής παραμένει στη 2η θέση του β’ γκρουπ με 30 βαθμούς.
 
Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:
Ερμής:
Αραμπατζής, Ιμερέγκοφ, Ταραλίδης, Μαρτίνιουκ, Εμεργκάρα (Λίλλης 72′), Ράντου, Νταμσέφσκι (Τσίνα 77′) , Ψάλτης, Μοντέϊρο, Μπάουμαν, Κυπριανού (Τσούμου 59′)
Αλκή: Πάρντο, Ντουβεντρού, Ενγκομό, Χαρή, Τιγκρουτζιά, Ιτουά, Λοϊζίδης, Μαλφλουρί (Ρούκα 77′), Φαμπρίτσιο, Ντιακιτέ, Γκλομπάρ (Μπιλάλ 31′)

Δειτε Επισης

Επίσημη καταγγελία από την Ομόνοια για την «εισβολή» στην μπουτίκ της
Ταξίδι 24 ωρών στο Λονδίνο πραγματοποίησε ο Πρόδρομος Πετρίδης
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που μέλη της Θύρας 9 παίρνουν με το «έτσι θέλω» εισιτήρια-«Τρομοκράτησαν το προσωπικό»
Κλήση για προπονήσεις Εθνικής Κορασίδων Κ-17
Τρίτη του Πάσχα η συνέχεια στον Α' όμιλο για τη Cyprus League by Stoiximan
Έπονται εξελίξεις για το γήπεδο στην Πάφο Fc-«Είμαστε κοντά σε λύση»
Δεύτερη σερί νίκη για τις Apollon Ladies στο League Cup, θέση στον τελικό
Διπλή ποινή για τον ΑΠΟΕΛ και πρόστιμο στον Γιάννη Αναστασίου
Στο γήπεδο του Μάκη Κεραυνού η μπάλα για τα χρέη των ομάδων στο Τμήμα Φορολογίας
Σε τρείς μήνες αναμένεται το πόρισμα για Ομόνοια 29Μ–ΑΕΛ και Καρμιώτισσα–Ανόρθωση