Ο βασικός που άφησε εκτός αποστολής ο Δώνης
19:44 - 06 Μαρτίου 2018

Την αποστολή για τον αγώνα με την Νέα Σαλαμίνα, στο πλαίσιο της πρώτης αναμέτρησης της προημιτελικής φάσης, ανακοίνωσε ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Γιώργος Δώνης.
Εκτός έμειναν οι Εφραίμ και Αλεξάνδρου λόγω τραυματισμού, και οι Πέρεθ (ο βασικός τερματοφύλακας της ομάδας δεν αγωνίστηκε σε κανένα παιχνίδι κυπέλλου), Λάγο (μάλλον κρίθηκε ανέτοιμος) και Φαρίας (τιμωρημένος).
Η επίσημη ενημέρωση:
«Με απογευματινή προπόνηση ολοκλήρωσε την προετοιμασία της η ομάδας μας για την πρώτη αναμέτρηση της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Coca-Cola.
Μετά το τέλος της προπόνησης ο κ. Δώνης ανακοίνωσε την 20μελή αποστολή του αυριανού (17:00) αγώνα στο στάδιο "da Noi - Αμμόχωστος Επιστροφή" με αντίπαλο τη Νέα Σαλαμίνα.
Αποστολή:
Gudiño (GK), Παρασκευάς (GK), Nsue, Βούρος, Carlão, Μερκής, Polyakov, Ιωάννου, Morais, Souza, Αλωνεύτης, Μακρής, Αντωνίου, Oar, Ebecilio, Zahid, Sallai, Poté, De Camargo, Dellatorre.
Νέα προπόνησης:
Φυσιοθεραπεία, γυμναστήριο και ατομικό τρέξιμο περιελάμβανε το πρόγραμμα του Αλεξάνδρου. Ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο έκανε ο Εφραίμ»