Επική ανατροπή σε τρία λεπτά και πρόκριση για την Πάφο F.C.

Με ένα τρίλεπτο ξέσπασμα η Πάφος F.C. κέρδισε με 2-1 την Δόξα στην έδρα της και σε συνάρτηση με την ισοπαλία 2-2 του πρώτου αγώνα κατάφερε να πάρει την πρόκριση για τα ημιτελικά του κυπέλλου.

Η Δόξα πήρε το προβάδισμα στον αγώνα – και παράλληλα για την πρόκριση – από το 37’ όταν μετά από κόρνερ και σουτ του Λουίς Κάρλος, ο Σαντίκ με ένα πανέξυπνο τακουνάκι νίκησε τον Κόπριβετς για να γίνει το 1-0.

Με το γκολ αυτό η ομάδα της Κατωκοπιάς είχε το πάνω χέρι και όσο περνούσε ο χρόνος φαινόταν ότι θα ήταν αυτή που θα έπαιρνε την πρόκριση για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Τα πάντα άλλαξαν στο τελευταίο 15λεπτο του αγώνα, όταν πραγματοποιήθηκαν και αλλαγές από τους δύο προπονητές. Η αρχή έγινε στο 76’ όταν ο Γιάνζα με απευθείας εκτέλεση φάουλ νίκησε τον Γκρεμσλ για να γίνει το 1-1.

Προτού κοπάσουν τα πανηγύρια, στο 79’, μετά από κόρνερ ο Σικόρσκι κέρδισε την κεφαλιά και ο Φυλακτού από κοντά έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα για να γίνει το 2-1. Αξίζει να σημειωθεί ότι όπως φάνηκε από τον τηλεοπτικό φακό ο παίκτης των νικητών χρησιμοποίησε το χέρι.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Σκόρερ:
76’ Γιάνζα, 79’ Φυλακτού / 37’ Σαντίκ
Κίτρινες: Ρεδόνδο
Συνθέσεις:
Πάφος FC:
Κόπριβετς, Κομπανί, Γιάνζα, Ταραβέλ, Γκουλόν, Φυλακτού, Πογιέτ (63΄ Ρόγκουλιτς), Μοστέφα, Μπρουλς (71΄ Σταύρου), Σικόρσκι, Μπεριγκό (46΄Ντεούλ)
Δόξα: Γκρεμσλ, Μπα, Ιωάννου, Ρεδόνδο, Πουτζιουρή (82΄ Ενγκουενέ), Λουίς Κάρλος, Σισοκό (75΄Ροντρίγκες), Παπαφώτης (62΄ Ναρ), Κένιντι, Σαντίκ, Ενινφούλ
 

Δειτε Επισης

Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική
Η Εθνική Κ-17 κέρδισε την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα
Ανακοίνωση ΑΕΛ με πυρά κατά Λετυμπιώτη-«Η μικροπολιτικάντικη παράσταση δεν μπορεί να γίνει ανεχτή»
Διεξάγονται σήμερα οι δυο εξ αναβολής αγώνες της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος