«Τραγική σύμπτωση, τις έστειλα το πρωί και το απόγευμα έφυγε ο Κωστάκης»

Για τον χαμό του προέδρου της ΚΟΠ, Κωστάκη Κουτσοκούμνη, τις προτάσεις που κατέθεσε και τι είναι αυτό που ανάμενει από την Ομοσπονδία, σχολίασε ο Ανδρέας Μιχαηλίδης μιλώντας στον Super Sport FM. 

Αναλυτικά:

Για τον χαμό του Κωστάκη Κουτσοκούμνη…
«Είναι τραγική η εξέλιξη, η μοίρα χτύπησε άσχημα αυτή την οικογένεια. Έχασε την κορούλα του και τώρα φεύγει ο ίδιος. Πονάει η ψυχή μας, ειλικρινά. Υπήρξε μια ηγετική φυσιογνωμία στον χώρο του Κυπριακού ποδοσφαίρου. Εγώ έχω εξαιρετικές αναμνήσεις με τον Κωστάκη Κουτσοκούμνη, συνεργαστήκαμε άψογα στην Εθνική ομάδα, είχαμε μια φιλία έστω και αν ήμουν από τους αυστηρότερους κριτές σε κάποιες αποφάσεις της ομοσπονδία. Τώρα δικαιούται να ηρεμία, φεύγει πρόωρα αλλά εμείς θα τον αγαπάμε και θα τον θυμόμαστε».

Για τις προτάσεις που καταθέσατε…
«Ήταν μεγάλη και τραγική η σύμπτωση καθώς τις έστειλα το πρωί της Δευτέρας και το απόγευμα έφυγε και ο Κωστάκης. Οπόταν να μην συνδεθεί καθόλου το ένα με το άλλο, προς Θεού. Με προβληματίζει πολύ έστω και αν είμαι εκτός των τελευταία χρόνια, παρακολουθώ από κοντά και γνωρίζω τι γίνεται. Δυστυχώς η τεχνική επιτροπή υπολειτουργεί ή δεν λειτουργεί και θεώρησα υποχρέωση μου να στείλω τις απόψεις μου. Δεν διεκδικώ το αλάθητο αλλά είναι για προβληματισμό και θεωρώ ότι θα πρέπει να συζητηθούν. Εισηγούμαι επιτροπές με χρονικό περιθώριο συγκεκριμένο και επί πληρωμή για να μην είναι εθελοντικό. Διώχνουμε τον κόσμο από τα γήπεδα, το χειρότερο είναι η αξιοπιστία του πρωταθλήματος. Μετά από 11 χρόνια θα πρέπει να αλλάξουμε τον τρόπο πρωταθλήματος. Εισηγούμαι άλλο τρόπο και είμαι ανοικτός σε άλλες προτάσεις».

Και πλέον περιμένετε ανταπόκριση….
«Εκείνο που δεν περιμένω είναι να μη πεταχτούν οι εισηγήσεις μου, δεν το ανέχομαι αυτό. Δεν έχει δικαίωμα η ΚΟΠ να πετάει καμιά άποψη».

Ποια θεωρείτε τα πιο σημαντικά από τα 18 σημεία που στείλατε;
«Το πιο σημαντικό για μένα είναι η διεξαγωγή του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου. Τώρα είναι η εποχή να μελετηθούν κάποιες προτάσεις και σκέψεις».

Για την πρόταση για πρωτάθλημα με 12 ομάδες και τρεις γύρους…
«Όταν έγινε το πρωτάθλημα των τριών γύρων, δούλεψε ένα χρόνο και το αλλάξαμε. Τότε κινδύνευαν και ομάδες που δεν έπρεπε να κινδυνεύουν και λανθασμένα το αλλάξαμε. Δεν δούλεψε για να πούμε αν υπάρχουν αδυναμίες. Αυτό με τα πλέι οφ έχει.. γεράσει. Δούλεψε 11 χρόνια και έχουμε μεγάλο δείγμα να πούμε να πέτυχε ή όχι. Δεν αποκλείω και κάτι άλλο αλλά αυτό το κάτι άλλο πρέπει να διερευνηθεί και να κατατεθεί στο τραπέζι».

Για την απουσία του κόσμου από τα γήπεδα…
«Έγινα  κάποιες έρευνες, κάποιοι είπαν για τα στημένα, για την διαιτησία, τα την αξιοπιστία του πρωταθλήματος. Αυτός πρέπει να είναι καμπάνα και να παίζει καθημερινά».

Για τους Κύπριους ποδοσφαιριστές…
«Τους εξαφανίσαμε τους Κύπριους ποδοσφαιριστές. Δεν γίνεται να παίζουν δύο μικρομεσαίες ομάδες και όλοι να είναι ξένοι».

Δειτε Επισης

Άλλη μια νίκη για την Πάφο και ακόμα ένα βήμα προς τον τίτλο-Νίκη του ΑΠΟΕΛ επί του Άρη
Ισόπαλο το ντέρμπι στην Αρένα-Διατηρεί το προβάδισμα για την τρίτη θέση η ΑΕΚ
UEFA: Τα χρήματα που πήραν οι κυπριακές ομάδες για τους διεθνείς
Μπαίνουν στη μάχη για την 6η αγωνιστική της Β φάσης του πρωταθλήματος οι ομάδες-Οι ενδεκάδες των ντέρμπι
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές για την 6η αγωνιστική της Β φάσης του πρωταθλήματος
Θλίψη στους πράσινους-Έφυγε από τη ζωή ο «Μιχαλάκης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ»
Επίσημη καταγγελία από την Ομόνοια για την «εισβολή» στην μπουτίκ της
Ταξίδι 24 ωρών στο Λονδίνο πραγματοποίησε ο Πρόδρομος Πετρίδης
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που μέλη της Θύρας 9 παίρνουν με το «έτσι θέλω» εισιτήρια-«Τρομοκράτησαν το προσωπικό»
Κλήση για προπονήσεις Εθνικής Κορασίδων Κ-17