Φανούριος: «Ήμασταν ήρεμοι και τώρα έβαλαν πίεση»

Τα παράπονα της Ανόρθωσης για τον ορισμό του Κωστάκη Καπιτανή στη θέση του παρατηρητή διαιτησίας σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα. Μιλώντας στο ραδιόφωνο του Super Sport FM 104.0 ο Φανούριος Κωνσταντίνου ανέφερε επίσης ότι είναι ενήμεροι για το γεγονός πως ο Άλεφ ντος Σάντος θα ακολουθήσει το πρώτο μέρος της προετοιμασίας της Μπράγκα. 

Διαβάστε επίσης:

Αναλυτικά:

Για την τοποθέτηση του αναπληρωτή προέδρου της Ανόρθωσης:

«Πολύ λίγες φορές σχολιάζουμε θέματα διαιτησίας. Από τη στιγμή που εκφράζουν παράπονα λίγες ώρες πριν το παιχνίδι και είμαστε αντίπαλοί τους αύριο, εμπλέκεται άμεσα ο Απόλλωνας σε όλο αυτό. Διαιτητές που ήταν από την επαρχία Λάρνακας διορίσθηκαν σε μεταξύ μας παιχνίδι, όμως εμείς πήγαμε και αγωνιστήκαμε χωρίς παράπονα».

Για το παιχνίδι και την πίεση:

«Θα είναι πλέον σε αυστηρό κλοιό. Από τη στιγμή που ήμασταν ήρεμοι έβαλαν πίεση. Είναι παιχνίδι τριπλής παραλλαγής, θα κριθεί στις λεπτομέρειες, είναι στο 50-50 και με την παρουσία της Ανόρθωσης θα είναι δύσκολο. Θα φιλοξενήσουμε την Ανόρθωση με τον καλύτερο τρόπο όπως μας φιλοξένησαν και αυτοί και ο καλύτερος θα κερδίσει».

Για τον Άλεφ και την κλήση του στην Μπράγκα:

«Στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της Μπράγκα, θα συμμετέχουν οι δανεικοί τις παίκτες. Είναι κάτι που κάνει και ο Ολυμπιακός Πειραιώς τα τελευταία χρόνια. Όμως εμείς θα κάνουμε τα πάντα για να τον κρατήσουμε όπως και με τον Γιάκολις».

Δειτε Επισης

Πετρίδης για επαφές με επενδυτές: Οι συζητήσεις με τους Αμερικανούς δεν έχουν ναυαγήσει
Απαντά στη Βασιλείου ο Κρις Τριανταφυλλίδης για το οίκημα του ΑΠΟΕΛ-«Ατυχέστατη αρνητική παρένθεση»
Ισόπαλο το φιλικό παιχνίδι για την Εθνική Κύπρου
Εκτός έδρας φιλική νίκη της Εθνικής Ελπίδων
Μεταγραφικός «πυρετός» στην Ανόρθωση-Ανακοίνωση και Τάντι
H ενδεκάδα της Εθνικής για το παιχνίδι με την Βουλγαρία
Στην Ζρίνσκι και επίσημα Σούσιτς
Πάνε Ολλανδία οι κυπελλούχοι-Μετρούν αντίστροφα για τη νέα σεζόν
Έκλεισε και Κατελάρη η Ανόρθωση-Η διάρκεια του συμβολαίου του
Εμπλέκουν Κούσιο για την προεδρία της ΚΟΠ-Ασταμάτητη η ονοματολογία για το διάδοχο του Γιώργου Κούμα