Περιμένουν με ανοικτές αγκάλες τον Μαργκάσα

Επιμένουν τα ελλαδικά ΜΜΕ για ενδιαφέρον της Λάρισας να εντάξει στο δυναμικό της τον Ρενάτο Μαργκάσα. Δημοσίευμα της ιστοσελίδας gazzetta.gr αναφέρει ότι η Λάρισα περιμένει το τυπικό μέρος του διαζυγίου μεταξύ της Ομόνοιας και του πολιτογραφημένου Κύπριου ποδοσφαιριστή ώστε να κινηθεί γι' απόκτηση του. 
 
 
Αναλυτικά το δημοσίευμα
«Μερικές ημέρες παράταση έχει πάρει η αποδέσμευση του Ρενάτο Μαργκάσα από την Ομόνοια. Ο 32χρονος χαφ βρίσκεται από καιρό εκτός πλάνων, αλλά ακόμη δεν έχει λύσει τη συνεργασία του μαζί της, επειδή οι «πράσινοι» βρίσκονται σε διαδικασία εκλογής νέας διοίκησης.
 
Μόλις ξεκαθαρίσει το διοικητικό τοπίο, αυτόματα θα διευθετηθεί και το τυπικό ζήτημα του «αντίο» του, τη στιγμή που η Λάρισα τον έχει ψηλά στη μεταγραφική της λίστα. Οι «βυσσινί» περιμένουν να μείνει ελεύθερος, με σκοπό να κινηθούν». 

Δειτε Επισης

Επίσημη καταγγελία από την Ομόνοια για την «εισβολή» στην μπουτίκ της
Ταξίδι 24 ωρών στο Λονδίνο πραγματοποίησε ο Πρόδρομος Πετρίδης
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που μέλη της Θύρας 9 παίρνουν με το «έτσι θέλω» εισιτήρια-«Τρομοκράτησαν το προσωπικό»
Κλήση για προπονήσεις Εθνικής Κορασίδων Κ-17
Τρίτη του Πάσχα η συνέχεια στον Α' όμιλο για τη Cyprus League by Stoiximan
Έπονται εξελίξεις για το γήπεδο στην Πάφο Fc-«Είμαστε κοντά σε λύση»
Δεύτερη σερί νίκη για τις Apollon Ladies στο League Cup, θέση στον τελικό
Διπλή ποινή για τον ΑΠΟΕΛ και πρόστιμο στον Γιάννη Αναστασίου
Στο γήπεδο του Μάκη Κεραυνού η μπάλα για τα χρέη των ομάδων στο Τμήμα Φορολογίας
Σε τρείς μήνες αναμένεται το πόρισμα για Ομόνοια 29Μ–ΑΕΛ και Καρμιώτισσα–Ανόρθωση