«4-1 έπρεπε να ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου»

Οι δηλώσεις του τεχνικού του ΑΠΟΕΛ, Μπρούνο Μπαλταζάρ, μετά το τέλος του αγώνα με την Ομόνοια.

«Είμαι ικανοποιημένος από το σκορ και πολλά πράγματα μέσα στο παιχνίδι, ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος, όχι όμως με τις ευκαιρίες που σπαταλήσαμε. Με όλο το σεβασμό προς την Ομόνοια το 4-1 έπρεπε να είναι το σκορ του πρώτου ημιχρόνου με τις φάσεις που είχαμε φτιάξει, η Ομόνοια όμως μείωσε.

Έδειξε καλή αντίδραση στο πρώτο τέταρτο στο δεύτερο μέρος, μείναμε λίγο πιο πίσω απ’ όσο ήθελα, αλλά αμυνθήκαμε καλά και να οργανωθούμε να βγούμε στην αντεπίθεση καλά. Ειδικά στα τελευταία λεπτά διατηρήσαμε την ποιότητά μας, φτιάξαμε ευκαιρίες και πετύχαμε άλλα δύο γκολ.

Είμαι ευχαριστημένος που οι παίκτες αφομοιώνουν τις νέες ιδέες, βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι και έτσι θα πάμε ως το τέλος της σεζόν,.

Θέλω να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι, ει δυνατόν με καλές εμφανίσεις, πρέπει να σκοράρουμε περισσότερο με τόσες ευκαιρίες, δεν πρέπει να είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι, αυτός είναι ο δρόμος για την επιτυχία. Είμαι περήφανος για τους παίκτες, ειδικά στο β’ μέρος ένιωσα πόση δύναμη μπορεί να δώσει ο κόσμος. Τους ευχαριστώ και μαζί θα πετύχουμε το στόχο μας».

Δειτε Επισης

Επίσημη καταγγελία από την Ομόνοια για την «εισβολή» στην μπουτίκ της
Ταξίδι 24 ωρών στο Λονδίνο πραγματοποίησε ο Πρόδρομος Πετρίδης
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που μέλη της Θύρας 9 παίρνουν με το «έτσι θέλω» εισιτήρια-«Τρομοκράτησαν το προσωπικό»
Κλήση για προπονήσεις Εθνικής Κορασίδων Κ-17
Τρίτη του Πάσχα η συνέχεια στον Α' όμιλο για τη Cyprus League by Stoiximan
Έπονται εξελίξεις για το γήπεδο στην Πάφο Fc-«Είμαστε κοντά σε λύση»
Δεύτερη σερί νίκη για τις Apollon Ladies στο League Cup, θέση στον τελικό
Διπλή ποινή για τον ΑΠΟΕΛ και πρόστιμο στον Γιάννη Αναστασίου
Στο γήπεδο του Μάκη Κεραυνού η μπάλα για τα χρέη των ομάδων στο Τμήμα Φορολογίας
Σε τρείς μήνες αναμένεται το πόρισμα για Ομόνοια 29Μ–ΑΕΛ και Καρμιώτισσα–Ανόρθωση