Η αλλαγή δεδομένων με Ζαχίντ επί ημερών Μπαλταζάρ

Μέχρι την 30η αγωνιστική του πρωταθλήματος ήταν αδιανόητο να μην συμπεριληφθεί στην ενδεκάδα του ΑΠΟΕΛ ο Γκάγιας Ζαχίντ.
Στα τελευταία όμως παιχνίδια, ο Μπρούνο Μπαλταζάρ αφήνει στον πάγκο τον Πακιστανό ποδοσφαιριστή.

Στην 31η αγωνιστική απέναντι στην Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» ο Πορτογάλος τεχνικός πέρασε τον Ζαχίντ στον αγωνιστικό χώρο στο 70’, ενώ στο σημερινό (15/04) ντέρμπι με την Ομόνοια τον κρατά και πάλι στον πάγκο. Στα δύο από τα τρία παιχνίδια, δηλαδή του Μπαλταζάρ ο Ζαχίντ δεν ξεκίνησε τον αγώνα.

Ο Ζαχίντ είναι από τους πιο ταλαιπωρημένους ποδοσφαιριστές των γαλαζοκιτρίνων, καθώς από τον περασμένο Απρίλη παίζει συνεχώς.
 
Ήταν στην ενδεκάδα της Βαλερένγκα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Νορβηγίας στις 3 Απριλίου με αντίπαλο την Βίκινγκ και εκ τότε αγωνίστηκε σε 22 παιχνίδια πρωταθλήματος και κυπέλλου με την προηγούμενη ομάδα του προτού πάρει μεταγραφή στον ΑΠΟΕΛ τέλος Αυγούστου. Στις 9 Σεπτεμβρίου έκανε ντεμπούτο με τους «γαλαζοκίτρινους» απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα στο «Αμμόχωστος».

Επιπλέον, αυτή την εβδομάδα ο Ζαχίντ αντιμετώπισε πρόβλημα ίωσης και μόλις την Πέμπτη (12/04) επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα.
 

Δειτε Επισης

Απόλυτα ικανοποιημένος δηλώνει ο Μάντζιος από την απόδοση της Εθνικής Κύπρου
Πετρίδης για επαφές με επενδυτές: Οι συζητήσεις με τους Αμερικανούς δεν έχουν ναυαγήσει
Απαντά στη Βασιλείου ο Κρις Τριανταφυλλίδης για το οίκημα του ΑΠΟΕΛ-«Ατυχέστατη αρνητική παρένθεση»
Ισόπαλο το φιλικό παιχνίδι για την Εθνική Κύπρου
Εκτός έδρας φιλική νίκη της Εθνικής Ελπίδων
Μεταγραφικός «πυρετός» στην Ανόρθωση-Ανακοίνωση και Τάντι
H ενδεκάδα της Εθνικής για το παιχνίδι με την Βουλγαρία
Στην Ζρίνσκι και επίσημα Σούσιτς
Πάνε Ολλανδία οι κυπελλούχοι-Μετρούν αντίστροφα για τη νέα σεζόν
Έκλεισε και Κατελάρη η Ανόρθωση-Η διάρκεια του συμβολαίου του