Η διαιτησία στο ΑΕΚ-ΑΠΟΕΛ - Το πέναλτι και οι φωνές για χέρια Καρλάο-Πέρεθ

Με φωνές από πλευράς ΑΕΚ ολοκληρώθηκε το ντέρμπι στην "Αρένα" με τον ΑΠΟΕΛ που βρήκε στο τέλος τους «γαλαζοκίτρινους» να παίρνουν μια πολύτιμη νίκη (1-3) και να συνεχίζουν τη μάχη στη διεκδίκηση του 6ου διαδοχικού πρωταθλήματος.
 
Στο 10' της αναμέτρησης ο διαιτητής Γιώργος Νικολάου καταλόγισε πέναλτι για τον ΑΠΟΕΛ σε παράβαση του Νέλσον με το χέρι μετά από σέντρα του Βούρου. Μια απόφαση που αμφισβήτησαν οι Λαρνακείς υποστηρίζοντας πως ο ακραίος μπακ της ομάδας ήταν εκτός περιοχής την ώρα που ακούμπησε την μπάλα.
 
Στην επαναληπτική προβολή της Cytavision δεν ξεκαθαρίζει απόλυτα η φάση, αφού ναι μεν το δεξί πόδι του ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ πατούσε εκτός περιοχής, όμως η μπάλα κτύπησε στο αριστερό χέρι που ήταν σε αφύσικη θέση και προς το μέρος της περιοχής την οποία πατούσε δευτερόλεπτα μετά απ' όταν έγινε η επαφή. 
 
Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Φλοριάν Τολμές έφυγε στην πλάτη της άμυνας των «γαλαζοκιτρίνων», με τον Πέρεθ να βγαίνει εκτός περιοχής και να διώξει την μπάλα με το κεφάλι, με τους Λαρνακείς να διαμαρτύρονται για χέρι, χωρίς ωστόσο να υποδεικνύει κάτι ο διαιτητής και αφήνοντας σωστά το παιχνίδι να συνεχιστεί.  
 
Πέναλτι ζήτησε στο 40’ η ομάδα του Ιμανόλ Ιδιάκεθ ζητώντας χέρι του Καρλάο εντός περιοχής μετά από σουτ του Φλοριάν, με την επαναληπτική προβολή ωστόσο να δείχνει την μπάλα να χτυπά στο σώμα του Βραζιλιάνου αμυντικού, με τον διαιτητή να αφήνει ορθά πάλι το παιχνίδι να συνεχιστεί.

Δειτε Επισης

Παπασταύρου: Αυτοί που είχαν δώσει πληρεξούσια να τα αποσύρουν και να εξετάσουν την υποψηφιότητα Σαββίδη
Το πρώτο μήνυμα του Πάμπλο Γκαρσία στους ΑΠΟΕΛίστες-«Το έργο μας θα είναι δύσκολο, θέλω πάντα να κερδίζω»
Αυτή είναι η προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος-Στις 23 Αυγούστου στη σέντρα οι ομάδες
Ο Χάρης Σαββίδης και οι «χαμένοι» κόκκινοι φάκελοι
Η επιμονή Ουζουνίδη για τον Τάσο Δώνη παρά τον σοβαρό τραυματισμό
Φανούριος: Ο Απόλλωνας τείνει προς τη μεριά του Xάρη Λοϊζίδη
Παπασταύρου για τις εκλογές της ΚΟΠ-«Θέλουμε την αλλαγή ή συνέχεια του κατεστημένου»
Διαιτητής στο Ρουμανία-Μαυροβούνιο ο Μενέλαος Αντωνίου
Οι τρεις πιθανές ημερομηνίες για την διεξαγωγή του Super Cup
Έκλεισε Πάμπλο Γκαρσία ο ΑΠΟΕΛ-Η διάρκεια του συμβολαίου του και οι συνεργάτες του