Έτσι θα πάρει τον Σαλάχ η Ρεάλ Μαδρίτης!

Δεν αποτελεί πια μυστικό ότι ο Μοχάμεντ Σαλάχ είναι ο νούμερο ένα στόχος της Ρεάλ Μαδρίτης για την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.

Οι "μερένγκες" στο πλαίσιο του φρεσκαρίσματος του ρόστερ, έχουν βάλει στο τραπέζι όλα τα δεδομένα και ψάχνουν να βρουν το... κλειδί που θα ανοίξει την πόρτα του "Μπερναμπέου" στον Αιγύπτιο άσο.

Ο "Φαραώ", που αναδείχθηκε κορυφαίος ποδοσφαιριστής της Πρέμιερ Λιγκ για τη σεζόν 2017-2018, έχοντας "τινάξει" τα αντίπαλα δίχτυα 46 φορές (μέχρι στιγμής), κοστολογείται από την Λίβερπουλ στα 130.000.000€, αν και ο προπονητής της ομάδας, Γιούργκεν Κλοπ έχει βαρεθεί να φωνάζει ότι ο Σαλάχ "δεν πωλείται!".

Οι Μαδριλένοι, όμως, που είναι ενήμεροι για το έντονο ενδιαφέρον της ομάδας του Μέρσεϊσαιντ για τον 33χρονο κεντρικό μέσο, Λούκα Μόντριτς, που κοστολογείται στα 40.000.00 € και τον 21χρονο Ντάνι Θεμπάγιος του οποίου η τιμή ανέρχεται στα 50.000.000 €, έχουν ένα "Plan B" που σκοπεύουν να το βάλουν σύντομα σε λειτουργία για να κάμψουν όποια αντίσταση έχει απομείνει.

Ποιο είναι αυτό; Σύμφωνα με την "Diario Gol", ο Φλορεντίνο Πέρεθ σκοπεύει να στείλει πακέτο στο "Άνφιλντ" τους δύο ποδοσφαιριστές μαζί με ένα... τσεκ της τάξης των 100.000.000€. Αρκετά δελεαστική πρόταση, θα έλεγε κανείς, η οποία μένει να φανεί αν θα κριθεί ικανή για να... συγκινήσει τον Γερμανό κόουτς.

ΠΗΓΗ: contra.gr

Δειτε Επισης

Με Βάρντι η Λέστερ και στην Premier League
Πιθανή η επιστροφή του Τεν Χαγκ στον Άγιαξ, αν φύγει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Μετά τη Χαλ, ο Ατζούν Ιλιτζαλί επενδύει και στη Μάριμπορ!
Ηλίας Χαραλάμπους για το πρωτάθλημα με τη Στεάουα: Να είμαι καλός οδηγός και για άλλους προπονητές
Ο Ρονάλντο πούλησε το μερίδιο των μετοχών του στην Κρουζέιρο
Συμφωνία για ανώτατο όριο δαπανών στην Premier League
Μπάγερν Μονάχου-Ρεάλ Μαδρίτης: Πράξη πρώτη στον ημιτελικό των… τροπαίων
Οι ένδεκα ομάδες που έχουν ήδη προκριθεί στο Champions League της νέας σεζόν
Στο κόλπο για Γκρίνγουντ η Γιουβέντους
Επιστροφή στις νίκες για τη Τζένοα με τριάρα στην Κάλιαρι