Οι λόγοι που ο Κατσουρίδης είπε όχι στην Ομόνοια

Toυς λόγους για τους οποίους δεν κατέρχεται υποψήφιος για διεκδίκηση της προεδρίας της Ομόνοιας στην Εκλογική Συνέλευση του σωματείου εξηγεί με γραπτή δήλωση του ο Νίκος Κατσουρίδης. 
 
Αναλυτικά η γραπτή δήλωση του πρώην βουλευτή του ΑΚΕΛ
Είχα δηλώσει μέσα στο Μάρτιο ότι οι στιγμές που διέρχεται το αγαπημένο μας σωματείο η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι εξαιρετικά κρίσιμες.  Ότι προέχει η σωτηρία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και αμέσως μετά η ανασυγκρότηση της.  Και πρόσθετα ότι ενδεχόμενο δικό μου ενδιαφέρον για εμπλοκή στα διοικητικά της ομάδας μας,  μαζί με άλλους, θα ήταν πιθανό υπο δύο προϋποθέσεις. 
 
Την διασφάλιση της ενότητας στις γραμμές της Ομόνοιας, μελών και οπαδών και την εξασφάλιση της αναγκαίας ρευστότητας.  Δυστυχώς σήμερα, ενάμιση μήνα μετά, και παρά τις μεγάλες προσπάθειες που κατεβλήθησαν δεν έγινε κατορθωτή η διασφάλιση της ενότητας, ούτε επί της ουσίας, ούτε επί της διαδικασίας.  Και τούτο είναι έκδηλο εκ των πραγμάτων.
 
Τούτου δοθέντος θεωρώ ότι δεν δημιουργούνται οι συνθήκες για δική μου εμπλοκή στα διοικητικά πράγματα του Σωματείου.  Εύχομαι να εξευρεθούν οι λύσεις που θα επιτρέψουν την ανασυγκρότηση της Ομόνοιας και να ανατείλουν οι μέρες που αξίζουν στο σωματείο μας. 
 
Τιμώντας επάξια την απαράμιλλη 70χρονη ιστορία του και διατηρώντας τον Λαϊκό χαρακτήρα του, γιατί αυτό το στοιχείο, ο Λαός της Ομόνοιας δηλαδή, είναι για επτά τώρα δεκαετίες το ισχυρότερο όπλο της και το ακριβότερο περιουσιακό της  στοιχείο.
 
24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018
ΝΙΚΟΣ  ΚΑΤΣΟΥΡΙΔΗΣ
 

Δειτε Επισης

Αλλαγή ώρας στο ΑΕΖ-Απόλλωνας
Δημητρίου: Θα μπορούσαμε να διεκδικούμε το πρωτάθλημα μέχρι την τελευταία αγωνιστική
Πλήγμα με Άδωνη στον Απόλλωνα-Υπέστη ρήξη χιαστού
Αναμονή για το άνοιγμα της Βόρειας στον ΑΠΟΕΛ-Ηφαίστειο το ΓΣΠ στον τελικό με ΑΕΚ
Ηλίας Χαραλάμπους για το πρωτάθλημα με τη Στεάουα: Να είμαι καλός οδηγός και για άλλους προπονητές
Πράξη δεύτερη για ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ για τα ημιτελικά των πλέι οφ
Σφράγισε την παραμονή της η Καρμιώτισσα, στη δεύτερη κατηγορία η Δόξα
Οριστικά στη Β’ κατηγορία η Δόξα μετά και τα αποτελέσματα της 12ης αγωνιστικής
Νίκη γοήτρου για τον Οθέλλο κόντρα στην ΑΕΖ
Πλήρες sold out μέσα σε επτά ώρες έκαναν οι ΑΠΟΕΛίστες για τον τελικό του πρωταθλήματος