Κυριάκου: «Μπάτζετ με όριο τα 4 εκατ. ευρώ, μένει χρέος 3,6 εκατομμυρίων»

Ο Λώρης Κυριάκου, επικεφαλής του συνδυασμού του επενδυτή, Σταύρου Παπασταύρου παρουσίασε το μεσημέρι της Τετάρτης (25/4) το συνδυασμό με τον οποίο θα διεκδικήσουν την ηγεσία της Ομόνοιας στην Εκλογική Συνέλευση που θα γίνει στις 2 Μαΐου. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Αγαπητοί φίλοι και φίλες σας ευχαριστούμε για την σημερινή σας παρουσία. Ο σκοπός είναι να παρουσιάσουμε τα μέλη του συνδυασμού, να αναφέρουμε τους στόχους μας και να δεχθούμε ερωτήσεις», και στην συνέχεια παρουσιάστηκαν τα μέλη του συνδυασμού.

Αναλυτικά ο συνδυασμός: Λώρης Κυριάκου, Γιώργος Γεωργίου, Ματθαίος Παπαπέτρου, Στέλιος Στυλιανού, Μάριος Αργυρίδης, Φώτος Ιωάννου, Γιαννάκης Ιωάννου, Κούλλης Πογιατζής, Πόλυς Πουμπουρής, Ελένη Κκαϊλή, Σωτήρης Κυριακίδης, Πανίκος Μιχαηλίδης, Χριστόδουλος Κουντουρής, Στάθης Σταυρινού, Λάμπρος Χρίστου.

Για την πρόταση Παπασταύρου: «Ξέρετε που βρίσκεται η Ομόνοια, σε μια κατάσταση που δεν ικανοποιεί κανέναν. Να βλέπουμε μια Ομόνοια να μην μπορεί να έχει αξιοπρεπή παρουσία στο γήπεδο. Όταν ήρθε η πρόταση, είπαμε πως είναι μια συμφέρουσα πρόταση, τόσο για εμάς, όσο για τον κ. Παπασταύρου. Η πρόταση βρίσκεται στα χέρια των νομικών μας συμβούλων ώστε να ολοκληρωθεί. Από την στιγμή που θα δημιουργηθεί η εταιρεία, θα προσπαθήσουμε να ανεβάσουμε το σωματείο μας.Η προσπάθεια μας είναι όχι μόνο εμάς, αλλά και με την βοήθεια των φίλων της Ομόνοιας, να απαλλαγούμε από τα χρέη της ομάδας. Καλούμε τον κόσμο να είναι δίπλα από το Δ.Σ. γιατί μόνοι μας δεν θα τα καταφέρουμε».

Για το πότε θα ανακοινωθεί ολοκληρωμένη η πρόταση: «Η πρόταση είναι στα χέρια μας αυτή την στιγμή, την έχει επεξεργαστεί με τους νομικούς του συμβούλους και τώρα την εξετάζουν οι δικοί μας νομικοί. Στόχος είναι να τη διαβάσει ο κόσμος, έτσι ώστε να γνωρίζει πριν την εκλογική. Το έχουμε συζητήσει, πιστεύω πως πρέπει να γίνει αυτή η δήλωση από τον κ. Παπασταύρου».

Για τον κ. Παπασταύρου: «Είναι πολύ έξυπνος άνθρωπος. Ξέρει τους συνεργάτες του, ξέρει ότι είναι Ομονοιάτες. Θέλει να έχει, αυτά τα έξι άτομα τις εταιρείας, θα προέρχονται από τον κόσμο της Ομόνοιας. Και τα εννιά άτομα θα είναι Ομονοιάτες. Η εταιρεία θέλει χρόνο, πρέπει να πάρουμε την έγκριση της ΚΟΠ, της UEFA, πρέπει να γίνουν πολλά μέχρι να γίνει η εταιρεία. Δεν σημαίνει όμως πως το ποδοσφαιρικό τμήμα δεν θα λειτουργεί κανονικά».

Για το χρέος: «9.3 εκατομμύρια θα καλυφθούν από την εταιρεία του κ. Παπασταύρου. Είναι μεγάλο βάρος που φεύγει από εμάς. Δεν θα μας φτάνουν οι 180 χιλιάδες ευρώ για να λειτουργήσουμε όπως θα θέλαμε. Θέλουμε να είμαστε πρωταγωνιστές στα τμήματα μας, και θέλουμε να ξοφλήσουμε τα χρέη μας. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Για το μπάτζετ της ομάδας: «Όποιος κρούσει με τη σούπα φυσά και του γιαουρτιού. Για αυτό βάλαμε ένα περιοριστικό όρο του Παπασταύρου να μην ξεπερνά ο προϋπολογισμός τα 4 εκατομμύρια. Αν συμβεί οτιδήποτε. Ο στόχος του κ. Παπασταύρου είναι να πάει η Ομόνοια σε Ομίλους. Σίγουρα θα θέλει να κάνει κάποια επένδυση. Τα οποιαδήποτε χρειαστούν πέρα των 4 εκατομμυρίων έχει δεσμευτεί πως θα τα βάλει προσωπικά»

Για το χρέος: «3.6 εκατομμύρια χρέος μένει στο σωματείο».

Δειτε Επισης

Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική
Η Εθνική Κ-17 κέρδισε την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα
Ανακοίνωση ΑΕΛ με πυρά κατά Λετυμπιώτη-«Η μικροπολιτικάντικη παράσταση δεν μπορεί να γίνει ανεχτή»
Διεξάγονται σήμερα οι δυο εξ αναβολής αγώνες της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος