Σε ανοικτή ζώνη ο τελικός - Σύσκεψη για τα εισιτήρια και τις κερκίδες

Απόλλων και ΑΕΚ τίθενται για πρώτη φορά στην ιστορία τους αντιμέτωποι στον τελικό του Κυπέλλου Coca - Cola. 

Οι δύο ομάδες θα διεκδικήσουν το τρόπαιο στο μεγάλο τελικό που θα γίνει στις 16 Μαΐου. Όπως είχε αποφασιστεί από πέρσι και ανεξάρτητα από το ποιες ομάδες θα αγωνίζονταν, ο τελικός θα πραγματοποιηθεί στο Στάδιο ΓΣΠ. 

Περισσότερες λεπτομέρειες για τη διοργάνωση του τελικού (κερκίδες που θα πάρουν οι δύο ομάδες, αριθμός εισιτηρίων, ώρα έναρξης κλπ) θα αποφασιστούν σε σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα 30 Απριλίου στα Γραφεία της ΚΟΠ στις 12:00 το μεσημέρι στην παρουσία όλων των εμπλεκόμενων φορέων. 

Ο τελικός θα μεταδοθεί τηλεοπτικά σε ανοικτή ζώνη από τον ΑΝΤ 1. 

Ο Απόλλωνας θα συμμετάσχει σε τελικό Κυπέλλου για 17η φορά στην ιστορία του. Η ομάδα της Λεμεσού έχει κατακτήσει το τρόπαιο εννέα φορές και είναι η μάλιστα η κάτοχος του τροπαίου τα δύο τελευταία χρόνια.

Η ΑΕΚ θα συμμετάσχει σε τελικό Κυπέλλου για 4η φορά στην ιστορία της. Μετρά μια κατάκτηση Κυπέλλου που είναι και ο μοναδικός τίτλος στην ιστορία της ομάδας, το 2004. Η τελευταία συμμετοχή της ΑΕΚ σε τελικό ήταν το 2006 όταν είχε χάσει με 3-2 από το ΑΠΟΕΛ.

Δειτε Επισης

Παπασταύρου: Αυτοί που είχαν δώσει πληρεξούσια να τα αποσύρουν και να εξετάσουν την υποψηφιότητα Σαββίδη
Το πρώτο μήνυμα του Πάμπλο Γκαρσία στους ΑΠΟΕΛίστες-«Το έργο μας θα είναι δύσκολο, θέλω πάντα να κερδίζω»
Αυτή είναι η προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος-Στις 23 Αυγούστου στη σέντρα οι ομάδες
Ο Χάρης Σαββίδης και οι «χαμένοι» κόκκινοι φάκελοι
Η επιμονή Ουζουνίδη για τον Τάσο Δώνη παρά τον σοβαρό τραυματισμό
Φανούριος: Ο Απόλλωνας τείνει προς τη μεριά του Xάρη Λοϊζίδη
Παπασταύρου για τις εκλογές της ΚΟΠ-«Θέλουμε την αλλαγή ή συνέχεια του κατεστημένου»
Διαιτητής στο Ρουμανία-Μαυροβούνιο ο Μενέλαος Αντωνίου
Οι τρεις πιθανές ημερομηνίες για την διεξαγωγή του Super Cup
Έκλεισε Πάμπλο Γκαρσία ο ΑΠΟΕΛ-Η διάρκεια του συμβολαίου του και οι συνεργάτες του