Ο ήρωας γιατρός που έσωσε τρεις ανθρώπους από τις φλόγες

Μια συγκλονιστική μαρτυρία ενός γιατρού ο οποίος έσωσε από τις φλόγες, την κουνιάδα του, το νεογέννητο μωρό της και τον 7χρονο γιο του, κάνει τον γύρο του διαδικτύου.
 
Σε ανάρτησή του στο Facebook, o Γιάννης Καλογήρου περιγράφει τη στιγμή που, παρά τις προειδοποιήσεις της πυροσβεστικής να μην πλησιάσει το ξενοδοχείο, ο ίδιος μπήκε στο φλεγόμενο κτίριο για να τους σώσει.
 
«Σήμερα έκανα το ακατόρθωτο» γράφει μεταξύ άλλων και καταλήγει: «το ηθικό δίδαγμα όταν σας λένε «όχι» μην μασάτε... με πολλή αγάπη ένας ευτυχισμένος μπαμπάς».
 
 
Ολόκληρη η ανάρτηση:
 
«Σήμερα έκανα το ακατόρθωτο απεγκλώβισα από το Μάτι και το ξενοδοχείο Cabo Verde την κουνιάδα μου το νεογέννητό της και τον μικρό μου γιο! Οταν η πυροσβεστική μου είπε μην πάτε θα καείτε τους έγραψα και πήγα μέσα από τις φωτιές... σπίτια καίγονταν παντού αμάξια αριστερά δεξιά όλα καμένα αλλά όταν ο γιος μου, μου έλεγε στο κινητό 7 ετών πνίγομαι μπαμπά, είπα τέλος τι κι αν καώ αν πεθάνει ο γιος η ζωή δεν θα έχει κανένα νόημα... βλακεία ΝΑΙ αλλά τα κατάφερα. Καιγόταν όλη η περιοχή το ξενοδοχείο απέξω, δεν υπήρχε ρεύμα και εξαερισμός ...μπήκα μέσα στην κάπνα τους βρήκα σε άθλια κατάσταση τους έβαλα στο αμάξι ... πάλι μέσα από τις φωτιές, ευτυχώς τα λάστιχα δεν πήραν φωτιά και σωθήκαμε! Φυσικά η πυροσβεστική ανύπαρκτη... αλλά το ηθικό δίδαγμα όταν σας λένε OΧΙ μην μασάτε... με πολύ αγάπη ένας ευτυχισμένος μπαμπάς!»
 

Δειτε Επισης

Ζωηρό ενδιαφέρον του Άρη για τον Γαλανόπουλο-Η πρόταση του ΑΠΟΕΛ και η πίεση του Ουζουνίδη
Σοκαρισμένη η Ιταλία από τις αποκαλύψεις για τον παράνομο τζόγο
Kάρολ Σφιντέρσκι: Αλτρουιστής και ώριμος, κερδίζει το στοίχημα με τον εαυτό του
Τεντόγλου και Καραλής στο EKO Cyprus International Athletics Meeting 2025 στη Λεμεσό τον Μάιο
Έρευνα Επιτροπής Δεοντολογίας για το Καρμιώτισσα-Ανόρθωση και το Ομόνοια 29ης-ΑΕΛ
Προκυρήχθηκε διαγωνισμός για αναβάθμιση του «Γλαύκος Κληρίδης» στον Αγρό
Η μισή Ευρώπη θέλει Καρέτσα-Στο στόχαστρο και της Γιουβέντους ο διεθνής Έλληνας
Συγκλονίζει ο Ζαμπρότα, πάσχει από σοβαρή παραμόρφωση στα πόδια-«Θα μου κόψουν κομμάτια από τα οστά»
Πληροφορίες για κυπριακή μάχη για συμπαίκτη του Πίττα-Αναφορές σε Ομόνοια, Ανόρθωση και Απόλλωνα
Βγήκε μπροστά ο Πραστίτης για τον επενδυτή-«Τα κλικς δεν αξίζουν περισσότερο από την αγωνία του κόσμου μας»