Ένοπλη ληστεία σε ξενοδοχείο τα ξημερώματα στη Λάρνακα

ΑΈνοπλη ληστεία με λεία δύο χιλιάδων ευρώ διαπράχθηκε σήμερα τα ξημερώματα από κουκουλοφόρο σε ξενοδοχείο στη Λάρνακα.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 01.20 σήμερα τα ξημερώματα καταγγέλθηκε από υπάλληλο ξενοδοχείου που βρίσκεται στο δρόμο Λάρνακας – Δεκέλειας, ότι πέντε λεπτά προηγουμένως, ένας άνδρας που είχε καλυμμένο το πρόσωπο του με κουκούλα και με την απειλή μαχαιριού ζήτησε τα χρήματα που υπήρχαν στο ταμείο.
 
Σύμφωνα με την μαρτυρία του υπαλλήλου του ξενοδοχείου, ο άγνωστος άνδρας του ανέφερε στα αγγλικά «money, money» και αφού απέσπασε από το ταμείο το χρηματικό ποσό των δύο χιλιάδων ευρώ στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή πεζός.
 
Μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Ορόκλινης μετέβησαν στη σκηνή και άρχισαν εξετάσεις ενώ ο δράστης αναζητείται.
 
Κατά την ώρα της ένοπλης ληστείας δεν υπήρχαν άλλα άτομα στο χώρο υποδοχής του ξενοδοχείου. Ωστόσο οι κινήσεις του δράστη φαίνεται να καταγράφηκαν από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του ξενοδοχείου το οποίο η Αστυνομία θα πάρει για τις απαραίτητες έρευνες.
 
Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

BINTEO: Ο βουλευτής που φωνάζει στις κερκίδες της Πάφου «και σήκωσέ το δεν μπορώ να περιμένω»
Ο Άντερσον που διένυσε γονατιστός το γήπεδο, τα κλεμμένα σημαιάκια του κόρνερ και τα «όλε» στο Παφιακό (vid)
Κέρδισε τον Απόλλωνα και παρέμεινε στο κυνήγι της ΑΕΚ η Ομόνοια
ΒΙΝΤΕΟ: Το τρελό πάρτι στο Στέλιος Κυριακίδης μετά το τελευταίο σφύριγμα και την κατάκτηση του τίτλου
Παρέσυρε το ΑΠΟΕΛ και κράτησε την τρίτη θέση η ΑΕΚ
ΒΙΝΤΕΟ: Το ψαλιδάκι του Ζάιρο που έδωσε το έναυσμα για προεόρτια τίτλου στο Παφιακό
«Η Μπριζ βρήκε τον δικό της… Batman»-Υπερήρωας Τζόλης, μιλάει την κατάλληλη στιγμή
Χάος και απίστευτο ξύλο στο Σπλιτ πριν το ντέρμπι τίτλου-Η Ντινάμο Ζάγκρεμπ νίκησε 3-1 τη Χάιντουκ
Ο Τζέιμι Βάρντι σφυρίζει για να σταματήσει ο αγώνας μετά από τραυματισμό διαιτητή
Κέρδισε την ΑΕΛ και πήρε προβάδισμα για την κατάληψη της 8ης θέσης ο Εθνικός