Ανόρθωση: Από ναυάγιο σε ναυάγιο!

Σε βραχνά εξελίσσεται για την Ανόρθωση η απόκτηση αριστερού μπακ! Μέσα σε διάστημα μικρότερο του ενός μηνός ο σύλλογος της Αμμοχώστου έφτασε σε συμφωνία με δύο ποδοσφαιριστές, εν τέλει ωστόσο ουδείς τους φόρεσε τη φανέλα του.
 
Μετά τον Ούγγρο Μιχάλι Κόρχουτ, ο οποίος μετά την αρχική συγκατάνευσή του έκανε δεύτερες σκέψεις και εν τέλει αποφάσισε να συνεχίσει αλλού την καριέρα του, η σκυτάλη πέρασε στον Ρουμάνο Λάζλο Σέπσι.
 
Ο 31χρονος άσος ταξίδεψε στην Κύπρο κατόπιν συμφωνίας του εκπροσώπου του με την «Κυρία», ωστόσο στις διαπραγματεύσεις με τους διοικούντες του οι οικονομικές του αξιώσεις αποδείχθηκαν υπερβολικά μεγάλες, με αποτέλεσμα την απόσυρση της Ανόρθωσης.
 

Δειτε Επισης

Οι 29 ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν στην πρώτη προπόνηση της Ανόρθωσης-Ακολουθούν τα εργομετρικά
Έξι φιλικά εντός συνόρων δίνει ο Απόλλωνας-Ξεχωρίζει ο αγώνας με τον ΑΠΟΕΛ
Η αναφορά του Φαμπρίτσιο Ρομάνο στον Αλέχο του ΑΠΟΕΛ
Η επιπρόσθετη επιλογή για τα άτομα άνω των 65 ετών για έκδοση της κάρτας φιλάθλου
Φίλιππος Κοκκινόφτας... Το ταλέντο που έκλεισε η ΠΑΕΕΚ για την επίθεση
Η μεταγραφή του Δώνη στον Άρη, ο τραυματισμός στον ΑΠΟΕΛ και η μεγάλη εύκαιρα
Η προκήρυξη του κυπέλλου-Διπλοί αγώνες μόνο στην ημιτελική φάση
Ανακοίνωσε τον Μπρούνο Λάνγκα η Πάφος
Πώς σχολιάζει τις διαφοροποιήσεις στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ ο Τάκης Αντωνίου
Πιστοποιήθηκε με ISO 37001 κατά της δωροδοκίας και της διαφθοράς η Ομόνοια-«Η πρώτη ομάδα στον κόσμο»