Τα χώνει στην Ομοσπονδία μετά την επιτυχία ο Κύπριος τυφλός τοξοβόλος

Πυρά κατά της Ομοσπονδίας Τοξοβολίας εξαπολύει ο  Κύπριος τυφλός τοξοβόλος, Χρήστος Μισός, ο οποίος κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στους  Πανευρωπαϊκούς Αγώνες Παρα-Τοξοβολίας (Εuro 2018 Para-Archery Championships).

Η ανάρτησή του:
«Πρώτα σε αγνοούν, μετά σε κοροϊδεύουν, μετά σε πολεμούν, μετά τους νικάς” (Μαχάτμα Γκάντι)
Θα ήθελα από καρδιάς να “ευχαριστήσω” την ηγεσία της ΚΟΤΟΞ για τον αμείληκτο πόλεμο που μου έχει κάμει τους τελευταίους 3 μήνες. Πόλεμος που συνεχίζεται δυστυχώς ακόμα και αυτή τη στιγμή σε προσωπικό επίπεδο αλλά και εναντίον ανθρώπων που ήταν δίπλα μου και με στήριξαν όταν οι ίδιοι ήταν απόντες και συνεχίζουν να είναι απόντες. 

Η στήριξη απλών πολιτών και εταιρειών που πίστεψαν σε μένα ως άνθρωπο και ως αθλητή ήταν αυτή που με βοήθησε να βρεθώ μαζί με τον προπονητή μου Αντρέα Ονουφρίου στους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες Παρα-τοξοβολίας στην Τσεχία και να τιμήσω τη χώρα μου με το αργυρό μετάλλιο. Ευχαριστώ όλους για την οικονομική και ηθική στήριξη και υπόσχομαι ότι αυτοί οι αγώνες είναι μόνο η αρχή.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες θέλω να δώσω στον ΟΠΑΠ, στην Gnora Communication Consultants, στην κ. Άντρη Αναστασιάδη, στο Κοινοτικό Συμβούλιο Ορμήδειας και στον κοινοτάρχη κ. Χριστόφορο Κασιουρή, στη Not So Big Fish Productions, στην Ελλάδα Ιώαννου, στην Tool House, στην Black Volt, στο Χρίστο Σοφοκλεους και στην Κωνσταντίνα Κωνσταντίνου».

Δειτε Επισης

Αρης: Πέθανε ο Ντράγκαν Λάμποβιτς
«Δεν τελείωσε η σεζόν για μένα» ούρλιαζε ο Λεσόρ
ΑΕΚ-Μάλαγα: Με όπλο την έδρα για την πρόκριση στον τελικό του BCL η Ένωση
Στο Qingdao για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ο Παύλος Κοντίδης
BCL: Ώρα Final-4 για την ΑΕΚ κόντρα στην πανίσχυρη Μάλαγα στην «καυτή» Sunel Arena
Πρωτάθλημα και άνοδος στη Basket League για την Μύκονο, 86-76 τη Μεγαρίδα
Ολυμπιονίκης του ράγκμπι έχασε τη ζωή του όταν το αυτοκίνητο του παρασύρθηκε από τρένο
Το σενάριο που βάζει φωτιά στο ΝΒΑ: Μετά το φιάσκο στα πλέι οφ, οι Λέικερς ονειρεύονται τριάδα Λεμπρόν, Ντόντσιτς και Αντετοκούνμπο
Euroleague: Ανακοινώθηκαν οι οκτώ διαιτητές που θα «σφυρίξουν» στο Final Four του Άμπου Ντάμπι
Στην τελική φάση των πλέι οφ για όγδοη διαδοχική χρονιά ο Κεραυνός