Κλείνει σύντομα το κεφάλαιο ενίσχυσης στην ΑΕΛ

Δηλώσεις για όλα τα θέματα που αφορούν την ΑΕΛ, παραχώρησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0, η εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας, Αριάδνη Γενεθλίου. Πως προχωρούν στην ομάδα της Λεμεσού μετά το «ναυγάγιο» με Βινίσιους.

Αναλυτικά:

Για τον κύκλο των φιλικών που έκλεισε: «Έχει ολοκληρωθεί ο κύκλος των φιλικών, και όλα είχαν θετικό αποτέλεσμα. Αυτό μας δίνει αισιοδοξία. Ας μην ξεχνάμε όμως πως είναι φιλικά, κοιτάμε την συνέχεια και συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά. Υπάρχει ευχαρίστηση από τον προπονητή, και στη Βουλγαρία η προετοιμασία πήγε πολύ καλά».

Για τους Τζούνιορ και Μυτίδης που έμειναν εκτός στο φιλικό με την Ανόρθωση: «Για προληπτικούς λόγους έμειναν εκτός. Δεν υπάρχει τραυματισμός. Μετά τις σκληρές προπονήσεις ένιωσαν κάποιες μικρές ενοχλήσεις, αλλά δεν είναι κάτι σοβαρό».

Για την μετεγγραφική ενίσχυση: «Υπάρχει ενδιαφέρον για να καλυφθεί μια θέση. Αν υπάρξει κάτι επίσημο, θα το ανακοινώσουμε στον κόσμο. Είναι καθαρά θέμα προπονητή, αυτός θα κρίνει αν χρειάζεται η ομάδα περεταίρω ενίσχυση. Θα δείξει».

Για τα παράπονα του κόσμου για το Τσίρειο: «Δεν έχουμε κάποια ενημέρωση, είναι καθαρά θέμα Τσιρείου. Ελπίζουμε να είναι έτοιμοι μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος».

Αν θα δώσει το παρών του ο πρόεδρος στη συνέλευση της ΚΟΠ: «Δεν έχω ενημέρωση, θα το ανακοινώσουμε».

Για την μειωμένη προσέλευση του κόσμο: «Αντιλαμβάνεστε πως ήταν ένας φιλικός αγώνας, ο κόσμος αναμένει την έναρξη του πρωταθλήματος. Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας συνεχίζεται, εμείς θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας».

Για τις προσδοκίες της νέας σεζόν: «Η ΑΕΛ είναι μια μεγάλη ομάδα, οι στόχοι πάντα είναι σταθεροί. Δεν χρειάζεται να τους οριοθετούμε, είναι από τις μεγάλες ομάδες και οι στόχοι μας είναι πάντα ψηλοί».

Διαβάστε επίσης: 

Δειτε Επισης

Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές για την 6η αγωνιστική της Β φάσης του πρωταθλήματος
Θλίψη στους πράσινους-Έφυγε από τη ζωή ο «Μιχαλάκης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ»
Επίσημη καταγγελία από την Ομόνοια για την «εισβολή» στην μπουτίκ της
Ταξίδι 24 ωρών στο Λονδίνο πραγματοποίησε ο Πρόδρομος Πετρίδης
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που μέλη της Θύρας 9 παίρνουν με το «έτσι θέλω» εισιτήρια-«Τρομοκράτησαν το προσωπικό»
Κλήση για προπονήσεις Εθνικής Κορασίδων Κ-17
Τρίτη του Πάσχα η συνέχεια στον Α' όμιλο για τη Cyprus League by Stoiximan
Έπονται εξελίξεις για το γήπεδο στην Πάφο Fc-«Είμαστε κοντά σε λύση»
Δεύτερη σερί νίκη για τις Apollon Ladies στο League Cup, θέση στον τελικό
Διπλή ποινή για τον ΑΠΟΕΛ και πρόστιμο στον Γιάννη Αναστασίου