Oι φωτογραφίες και το βίντεο με τον Ναϊνγκολάν που εξόργισαν τους οπαδούς!

Ο ερχομός του Ρατζά Ναϊνγκολάν στην Ίντερ ήταν αναμφίβολα μία μεγάλη επιτυχία για την διοίκηση των "νερατζούρι" (έδωσαν μάλιστα 24.000.000 ευρώ για το deal με την Ρόμα) και για αυτό το λόγο άλλωστε οι οπαδοί της Ίντερ τον υποδέχτηκαν με τιμές... Μεσία στο Μιλάνο πριν λίγο καιρό.

Τώρα όμως, λίγες ημέρες μόλις μετά την πρεμιέρα στο Καμπιονάτο, το κλίμα έχει αλλάξει άρδην για τον Βέλγο μέσο, ο οποίος μπήκε στο στόχαστρο της κερκίδας εξαιτίας ενός πονηρού... βλέμματος και μίας νυχτερινής εξόδου!

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την... αρχή, με τον Ναϊνγκολάν να δίνει τα πρώτα δικαιώματα για να δεχτεί βέλη κριτικής κατά τη διάρκεια της παρουσίας στο "Mapei Stadium" το βράδυ της Κυριακής.

Λόγω μυϊκού προβλήματος δεν μπορούσε να βοηθήσει την Ίντερ στην πρεμιέρα της και περιορίστηκε να παρακολουθεί από τις εξέδρες του γηπέδου της Σασουόλο τις προσπάθειες των συμπαικτών του, όμως "κατάφερε" να.. εκτεθεί.

Αυτός που τον εξέθεσε στα μάτια των οπαδών ήταν ο... τηλεοπτικός φακός καθώς τον συνέλαβε να καρφώνει το βλέμμα του στα... οπίσθια μίας κοπέλας που μόλις είχε περάσει από μπροστά του, την ώρα του αγώνα.

Και αν υπήρχε κόσμος που ήταν όντως διατεθειμένος να του συγχωρέσει αυτή την "χαλαρή" διάθεση την ώρα του ματς (ηττήθηκε 1-0 η Ίντερ), ο Βέλγος φρόντισε να βάλει νέο "αυτογκόλ".

Και αυτό γιατί εδώ και λίγες ώρες έχουν κυκλοφορήσει φωτογραφίες του από γνωστή ντισκοτέκ του Μπέργκαμο, με τον Ναϊνγκολάν να διασκεδάζει εκεί τη νύχτα της Παρασκευής (δύο ημέρες πριν το Σασουόλο-Ίντερ) μαζί με τον γνωστό Ιταλό ηθοποιό και τηλεπερσόνα, Φαμπρίτσιο Κορόνα.

 

Η Ίντερ από την πλευρά της δεν θεωρεί πως ο παίκτης "ξέφυγε" από τη στιγμή που το Σάββατο είχε  παρουσιαστεί κανονικά στο Απιάντο Τζεντίλε για προπόνηση, με τους οπαδούς όμως να "βράζουν" και να κάνουν λόγο για ποδοσφαιριστή που κάνει άστατη εξωγηπεδική ζωή!

Υπάρχει άλλωστε και video που κυκλοφορεί στα social media, με τον πρώην άσο της Ρόμα να υψώνει το μεσαίο δάχτυλο σε οπαδό στην ντισκοτέκ όταν εκείνος του είπε: "Αύριο πρέπει να πας να παίξεις. Πήγαινε σπίτι σου να κοιμηθείς..."

 

Πηγή: www.contra.gr

Δειτε Επισης

Όλο και πιο κοντά στην «βόμβα» με Γκιόκερες η Άρσεναλ
Το ντεμπούτο του Ρονάλντο Τζούνιορ με την Κ15 Πορτογαλίας και η υπερηφάνεια του πατέρα του
Η Άρσεναλ έχει αρπάξει ήδη τον Γιόκερες
Αυτά ζητά η Λίβερπουλ από τη Ρεάλ για να δώσει άμεσα τον Άρνολντ
Το αγαπημένο γκολ του Μέσι που θα μετατραπεί σε έργο τέχνης
Σοκάρει η κόρη του Μαραντόνα-«Πρόκειται για σκηνοθεσία, μια θεατρική παράσταση που μας έστησαν»
Αυτό είναι το μυθικό ποσό που ζητάει η Μπενφίκα για τον Παυλίδη
Στην Αγγλία για διαπραγματεύσεις με τη Σίτι ο Βιρτζ
Η Σαμπντόρια έπεσε στον... γκρεμό της Serie C
Απίστευτη πρόκριση για τη Σάντερλαντ στον τελικό ανόδου προς την Premier League