Tα μεγάλα ποσά και ωφελήματα που έπεισαν τον Ανδρέου να πάει από την Ομόνοια στον ΑΠΟΕΛ

Μεγάλος ντόρος ξέσπασε μετά την ανακοίνωση της Ομόνοιας για την αποχώρηση του Κωνσταντίνου Ανδρέου από την ομάδα φούτσαλ. Οι πράσινοι… έδωσαν τον εκ των αρχηγών της ομάδας, ότι ο λόγος που κάνει πίσω στη συμφωνία για ανανέωση της συνεργασίας του, μιας και έχει καλύτερη πρόταση από τον «αιώνιο» αντίπαλο, ΑΠΟΕΛ.

Από την ώρα της ανακοίνωσης, με έφαγε η περιέργεια για το πόσο μεγάλες ήταν οι διαφορές για να πειστεί ο Ανδρέου να βγάλει τα πράσινα και να ντυθεί στα γαλαζοκίτρινα. Από όσα έμαθα, το λέω ειλικρινά, και εγώ σαν paparazzo, όσο σκληρό και αν είναι θα έπαιρνα την ίδια απόφαση.

Όπως έμαθα, λοιπόν, ο ΑΠΟΕΛ πρότεινε στον παίκτη υπερδιπλάσια λεφτά από όσα παίρνει στην Ομόνοια, ενώ θα πάρει και ένα σεβαστό ποσό ως πριμ για την υπογραφή του στο σχετικό συμβόλαιο. Επιπλέον, στον παίκτη έχουν τάξει και διάφορα άλλα ωφελήματα που τον έκαναν προφανώς να λυγίσει για να πειστεί να αφήσει την αγαπημένη του ομάδα.

Φυσικά, ο paparazzo δεν μπορεί να βάλει το χέρι του στη φωτιά ότι τελικά θα πραγματοποιηθεί η ηχηρή μεταγραφή. Ενδεχομένως οι αντιδράσεις από τους οργανωμένους οπαδούς των γαλαζοκιτρίνων να επηρεάσουν την κατάληξη της κουβέντας.

Πάντως, ο Ανδρέου αποτελεί έναν από τους πιο ποιοτικούς φουτσαλιστές των τελευταίων ετών και θα είναι μία σημαντική προσθήκη για όποιαν ομάδα τον εντάξει στο δυναμικό της. Ίδωμεν…

Διαβάστε επίσης

Δειτε Επισης

Κέρδισε τον ΑΠΟΕΛ και προκρίθηκε στα πλέι-οφ της Baske League η ΑΕΚ
Πληρώθηκαν οι παίκτες της ΑΕΚ και επιστρέφουν στις προπονήσεις
Έλενα Κουλιτσένκο: Με ενθουσιάζει η προοπτική να εκπροσωπήσω την Κύπρο στους Ολυμπιακούς Αγώνες
Αταμάν: Ο Ερντογάν είδε το ματς, μένω στον Παναθηναϊκό και του χρόνου
Γιαννακόπουλος: Ένα μεγάλο ευχαριστώ, η ανανέωση του Ναν για… αρχή
Έλιωσε στο καυτό ΟΑΚΑ τη Μακάμπι και επέστρεψε εκεί όπου ανήκει ο Παναθηναϊκός
Κίνδυνος για Μπασκόνια-Μπορεί να τεθεί εκτός Ευρωλίγκας αν τερματίσει δέκατη στο πρωτάθλημα
Τετάρτη και Πέμπτη οι τρίτοι ημιτελικοί των πλέι οφ της Basket League
Ρέστα για πρόκριση κόντρα στη Μακάμπι στο κατάμεστο ΟΑΚΑ
Πρεμιέρα με Diamond League σε Ντόχα και Μαρόκο για την Κατερίνα Στεφανίδη