Ξανά στα γήπεδα ο Χαραλαμπίδης Τι θα κάνει τη νέα χρονιά
12:47 - 25 Αυγούστου 2018

Το πρωτάθλημα αρχίζει και ο Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης θα βρίσκεται και πάλι κοντά στα γήπεδα, έστω και αν κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.
Ο πρώην ποδοσφαιριστής των ΑΠΟΕΚ και ΑΕΚ θα έχει, πλέον, ρόλο παρουσιαστή, καθώς με παρέα τον, επίσης παλαίμαχο ποδοσφαιριστή, Γιώργο Σαββίδη, θα έχουν την επιμέλεια της παρουσίασης της εκπομπής «Ώρα για Μπάλα» που μεταδίδεται κάθε Δευτέρα από την CytaVision.
Μαζί τους θα είναι και οι δημοσιογράφοι Πανίκος Θεοδοσίου και Αντρέας Οδυσσέως, ενώ ο Αντριάν Χατζηαλεξάνδρου θα έχει την ευθύνη της τεχνικής ανάλυσης των αγώνων της κάθε αγωνιστικής.
Στο τρέιλερ της εκπομπής ο Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης, που θα παίζει σε… καινούργιο γήπεδο, υπόσχεται αποκαλυπτικές και ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις.