Βιεϊρίνια: «Καλή τύχη στην Μπενφίκα, σπίτι μου ο ΠΑΟΚ»

O αρχηγός του ΠΑΟΚ, μιλώντας στους συμπατριώτες του, στάθηκε στην εξέλιξη του αγώνα και στο πως διαχειρίστηκε ο Δικέφαλος το παιχνίδι:

«Γνωρίζαμε τι έπρεπε να κάνουμε για να βρεθούμε στους ομίλους του Champions League αλλά η Μπενφίκα είναι μια ανώτερη ποιοτικά ομάδα. Πήραμε το προβάδισμα αλλά το 2-1 μας φάνηκε πολύ περίπλοκο ως προς την διαχείρισή του. Στο πρώτο γκολ της Μπενφίκα, δεν θα έπρεπε να αφήσουμε τον Ζαρντέλ μόνο του να πάρει την κεφαλιά. Η ψυχολογία της Μπενφίκα ήταν καλύτερη και μετά το 2-1, χάσαμε το δρόμο μας».

Αναφορικά με την διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων, τόνισε: «Δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε το αποτέλεσμα λόγω της δεδομένη ποιότητας της Μπενφίκα και των λαθών που κάναμε. Η Μπενφίκα εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που είχε. Συγχαρητήρια στην Μπενφίκα, ήταν καλύτερη από εμάς. Τους εύχομαι καλή τύχη και να προχωρήσουν όσο γίνεται περισσότερο στο Champions League».

Μάλιστα, ο Πορτογάλος μίλησε και για την επιστροφή του στο ελληνικό ποδόσφαιρο, λέγοντας πως αισθάνεται σαν το σπίτι του: «Νιώθω σαν στο σπίτι μου, από την στιγμή που πήγα στην Γερμανία, ήθελα να επιστρέψω στο κλαμπ».

Πηγή: sdna.gr

Δειτε Επισης

«Έντονο το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Ραζβάν Μάριν, 4 εκατ. ευρώ ζητάει η Κάλιαρι»
Καταγγελία του Σεν Μαξιμέν που απασχολεί τον Ολυμπιακό-«Στη Φενέρ προσπάθησαν να με ντοπάρουν»
Ο Ιμπόρα ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από την ενεργό δράση και αναλαμβάνει βοηθός προπονητή στη Λεβάντε
Συνεχίζει στον ΠΑΟΚ ο Τάισον
Η συγκινητική ανάρτηση του Τσιμίκα για τον Ζότα-«Θα σε θυμόμαστε πάντα και θα σε αγαπάμε για πάντα»
Αποσύρεται από την ενεργό δράση ο Φετφατζίδης-«Στο τέλος μένει ο σεβασμός και η αγάπη του κόσμου»
Ολυμπιακός: Συνεχίζει την προσπάθεια για Μίγια
Η μέρα που ο Δέλλας έστειλε στον τελικό την Ελλάδα-Πώς ο «Κολοσσός» έβγαλε νοκ άουτ την Τσεχία
Αυτή είναι η νέα ομάδα του Ζίβκο Ζίβκοβιτς
Στην κορυφή των πιο ταλαντούχων playmakers εκτός των πέντε μεγάλων πρωταθλημάτων της Ευρώπης ο Καρέτσας