Tην έκανε οριστικά από την Ντιναμό Μπρεστ ο Μαραντόνα

Ήλθε, είδε, απήλθε... Όπως ξαφνικά ξεκίνησε, έτσι ακριβώς τελείωσε η θητεία του Ντιέγκο Μαραντόνα στην προεδρία της Ντιναμό Μπρεστ, ομάδα την οποία αντιμετώπισε ο Απόλλωνας στο γ' προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Αργεντινός ολοκληρώνει άδοξα την θητεία του, πριν καν αρχίσει στον σύλλογο της Λευκορωσίας.

Μπορεί να υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας, ωστόσο πάτησε το πόδι του στη Λευκορωσία μόλις μία φορά και αυτή στις 15 Ιουλίου. Δεν εκδόθηκε amber alert, αλλά τα χαρτιά του διαζυγίου μεταξύ των δύο πλευρών, που χώρισαν τους δρόμους τους, πριν προλάβουν ουσιαστικά να διασταυρωθούν.

Ο επίγειος Θεός της μπάλας δεν πρόκειται να στενοχωρηθεί ιδιαίτερα, αφού φέρεται έτοιμος να (απο)δεχθεί την πρόταση της Π.Ο. της Βενεζουέλας, προκειμένου να αναλάβει ενεργό ρόλο και να ασχοληθεί με τα ποδοσφαιρικά κοινά της χώρας από την Λατινική Αμερική.

 

Πηγή: www.sport24.gr

Δειτε Επισης

Χαμός στη Γιουνάιτεντ: Ο Ράτκλιφ δεν δίνει εισιτήρια στο σύλλογο, ο Αμορίμ πληρώνει για τους συνεργάτες του
Όλο και πιο κοντά στην «βόμβα» με Γκιόκερες η Άρσεναλ
Το ντεμπούτο του Ρονάλντο Τζούνιορ με την Κ15 Πορτογαλίας και η υπερηφάνεια του πατέρα του
Η Άρσεναλ έχει αρπάξει ήδη τον Γιόκερες
Αυτά ζητά η Λίβερπουλ από τη Ρεάλ για να δώσει άμεσα τον Άρνολντ
Το αγαπημένο γκολ του Μέσι που θα μετατραπεί σε έργο τέχνης
Σοκάρει η κόρη του Μαραντόνα-«Πρόκειται για σκηνοθεσία, μια θεατρική παράσταση που μας έστησαν»
Αυτό είναι το μυθικό ποσό που ζητάει η Μπενφίκα για τον Παυλίδη
Στην Αγγλία για διαπραγματεύσεις με τη Σίτι ο Βιρτζ
Η Σαμπντόρια έπεσε στον... γκρεμό της Serie C