Βασικός ο Μιτρέα απέναντι στην πρώην ομάδα του!

Στο χρονικά πρώτο παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής του πρωταθλήματος CYTA 2018/19 η ΑΕΛ φιλοξενεί στο «Τσίρειο» τη Δόξα. Ο σύλλογος της Λεμεσού επιδιώκει το «δύο στα δύο» μετά την εκτός έδρας επικράτηση επί του Ερμή (1-0) στην πρεμιέρα, ενώ ο αντίστοιχος της Κατωκοπιάς αναζητεί το πρώτο του βαθμολογικό όφελος στη σεζόν, αφού την περασμένη Κυριακή ηττήθηκε 1-0 από την Ανόρθωση.
 
Για λογαριασμό της ΑΕΛ ο Ντούσαν Κέρκεζ επέλεξε τους: Βοζίνια, Α. Τεξέιρα, Αβραάμ, Ζντραβκόβσκι, Μυτίδη, ντα Σίλβα, Λαφράνς, Νιλς, Τόρες, Αντάμοβιτς, Μπενίτεθ.

Για λογαριασμό της Δόξας ο τιμωρημένος Λούκας Χατζηλούκας (στη θέση του ο βοηθός του Κάρλος Μάρκες) επέλεξε τους: Γκρεμσλ, Περέιρα, Ευσταθίου, Μουχτάρης, Τίντσου, Παπαφώτης, Μπόλιεβιτς, Ασαμόα, Ζατλ, Παυλόφ, Μιτρέα. Ο Ρουμάνος στόπερ θα παίξει για πρώτη φορά αντίπαλος της ομάδας, στην οποία αγωνιζόταν μέχρι πριν λίγους μήνες.
 

Δειτε Επισης

Για κοροϊδία κατηγορεί τον Λοϊζίδη ο Παπασταύρου-«Μην συγκαλύψετε τις παρανομίες της ΚΟΠ»
Ο Τάκης Λεμονής στο στόχαστρο της Σαμπάχ
Σαββίδης: Παράδοξο να λαμβάνει στήριξη υποψήφιος χωρίς πλάνο, η ΚΟΠ δεν αλλάζει με βολέματα
Θέλει τον Χάμπο Κυριάκου στον Παναιτωλικό ο Πετράκης
Παπασταύρου: Αυτοί που είχαν δώσει πληρεξούσια να τα αποσύρουν και να εξετάσουν την υποψηφιότητα Σαββίδη
Το πρώτο μήνυμα του Πάμπλο Γκαρσία στους ΑΠΟΕΛίστες-«Το έργο μας θα είναι δύσκολο, θέλω πάντα να κερδίζω»
Αυτή είναι η προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος-Στις 23 Αυγούστου στη σέντρα οι ομάδες
Ο Χάρης Σαββίδης και οι «χαμένοι» κόκκινοι φάκελοι
Η επιμονή Ουζουνίδη για τον Τάσο Δώνη παρά τον σοβαρό τραυματισμό
Φανούριος: Ο Απόλλωνας τείνει προς τη μεριά του Xάρη Λοϊζίδη