Σακκάς: «Δεν φταίνε μόνο οι ποδοσφαιριστές»

Τις καθιερωμένες δηλώσεις μετά το τέλος του παιχνιδιού και τη νίκη της Δόξας με 4-0 σε βάρος της Αλκής, παραχώρησαν οι προπονητές των δύο ομάδων.
 
Από πλευράς νικητών μίλησε ο βοηθός προπονητής της ομάδας, Κυριάκος Παυλίδης αφού ο Λούκας Χατζηλούκας ήταν τιμωρημένος, ο οποίος δήλωσε ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας, ενώ προβληματισμός επικρατεί στο στρατόπεδο της «Αθάνατης» αφού η ομάδα δεν έχει καταφέρει ακόμα να σκοράρει στους αγώνες που έχει δώσει μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Ο προπονητής της ομάδας, Κώστας Σακκάς, ανέλαβε την ευθύνη για την βαριά ήττα της ομάδας του.
 
Οι δηλώσεις των δύο προπονητών:
 
Κυριάκος Παυλίδης: «Μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές ο προπονητής είχε να διαχειριστεί τις δύο ήττες και το μηδέν στο σκοράρισμα. Μετά το τέλος του παιχνιδιού είδαμε πως η ομάδα κατάφερε να αντεπεξέλθει στο απόλυτο. Η νίκη μας ικανοποίησε και θα μας βοηθήσει στη συνέχεια του πρωταθλήματος».
 
Κώστας Σακκάς: «Το σκορ δεν αντικατοπτρίζει πλήρως την εμφάνιση της ομάδας. Το πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά καλή η ομάδα. Δημιούργησε φάσεις και μπορούσε το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου να ήταν πολύ διαφορετικό, αν σε αυτή την εύκολη φάση δεν δεχόμασταν το γκολ. Το δεύτερο ημίχρονο η Δόξα ήταν καλύτερη και η ομάδα άλλαξε τελείως μετά τις δύο αναγκαστικές αλλαγές. Είναι ένα βαρύ σκορ για εμάς. Δύσκολο αποτέλεσμα για την ομάδα. Οι ποδοσφαιριστές δεν έχουν μόνο αυτοί την ευθύνη. Όλοι έχουμε την ευθύνη και θα δούμε πως μπορούμε να διορθώσουμε κάποια πράματα στην ομάδα. Γνωρίζω ότι πικραίνουμε τον κόσμο, έχουν δίκαιο. Πρέπει να κοιτάξουμε πως μπορούμε να βελτιώσουμε τα πράγματα. Είναι δύσκολη η κατάσταση όμως στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να γίνουν. Συγχαρητήρια στη Δόξα και καλή συνέχεια».
 

Δειτε Επισης

Καρμιώτισσα - Ομόνοια 29Μ για την 4η αγωνιστική της Cyprus League
Αυτές είναι οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ανόρθωση-Ομόνοια Λευκωσίας
Ντέρμπι φωτιά και αγώνες που κρύβουν εκπλήξεις στο κυπριακό πρωτάθλημα-Η σέντρα στην… Fonbet
Ψάχνουν τρόπους να ξορκίσουν το φάντασμα της απαγόρευσης-Κρίσιμη συνάντηση ΚΟΠ και ομάδων
Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα