Προθέρμανση για ΑΕΚ με... ερασιτέχνες η Ζυρίχη

Την ερασιτεχνική Μπράτενραϊν άφησε εκτός κυπέλλου, στη φάση των «32» του κυπέλλου Ελβετίας η Ζυρίχη, λίγες ημέρες πριν  από το ταξίδι της για την Κύπρο, όπου θα αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ την ΑΕΚ.
 
Οι Ελβετοί με τέρματα των Οντέι (4’), Κολόλι (23’) και Νεφ (40’) φαίνονταν να καθάριζαν την υπόθεση από το πρώτο ημίχρονο.

Η Μπάτενραϊν, όμως, παρ’ ολίγον να φέρει την ψυχρολουσία στο στρατόπεδο της αντιπάλου της ΑΕΚ που έκανε συντήρηση στο δεύτερο ημίχρονο.
 
Οι Κερλί (82’) και Κονόπεκ (90’) μείωσαν σε 3-2, για να επαναφέρει… την τάξη στο 90+3’ ο Ροντρίγκεζ διαμορφώνοντας  το τελικό 4-2.
 
Η Ζυρίχη αγωνίστηκε με τους: Βανίνς, Ρουέγκ, Μάξο, Νεφ, Πα Μοντούν, Κολόλι (65’ Ροντρίγκεζ), Αλίου, Μαρχεσάνο, Κελίφι (65’ Ουίντερ), Οντέι (75’ Νομγκιόνι).

Δειτε Επισης

Στην ΑΕΛ και ο Ντούσαν Στεβάνοβιτς
Ανακοινώθηκε επίσημα ο Μηνάς Αντωνίου
Πρόεδρος της ΚΟΠ ο Χάρης Λοϊζίδης-Έληξε η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων
Ομόνοια: Δωρεάν διαρκείας στους παίκτες της ακαδημίας
Η ΑΕΛ ανακοίνωσε την καταρχήν συμφωνία με τον Ivan Milosavljević
Με τα χρώματα της Ράκοφ ο Στρούσκι
O Απόλλωνας ανακοίνωσε την απόκτηση του Ισπανού επιθετικού Σέρχιο Καστέλ
Η επίσημη ανακοίνωση για τη μεταγραφή Σταφυλίδη στον ΑΠΟΕΛ-Υπέγραψε διετές συμβόλαιο
Ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό Λευκωσίας ο Bajrović
Απέσυρε ενδιαφέρον από την κούρσα για την προεδρία της ΚΟΠ ο Σαββίδης-«Το σύστημα επέλεξε ξανά τον εαυτό του»