Eίχε προδιαγραφεί από τη Βουλγαρία το μέλλον του Μαλέκου στον Ολυμπιακό

H ήττα του Ολυμπιακού από τον Ακρίτα Χλώρακας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος έφερε εξελίξεις στο μαυροπράσινο στρατόπεδο, με τη διοίκηση της ομάδας της Λευκωσίας να αποφασίζει τη διακοπή της συνεργασίας με τον προπονητή της ομάδας, Κώστας Μαλέκο.

Η απόφαση δεν ξαφνιάζει καθόλου τον paparazzo, αφού εδώ και ημέρες υπήρχαν φημολογίες ότι οι ημέρες του Κύπριου τεχνικού ήταν μετρημένες στον πάγκο του Ολυμπιακού.

Μάλιστα, όπως ενημερώθηκα, ο πρόεδρος της ομάδας Χριστόφορος Τορναρίτης ήταν αποφασισμένος για να υπογράψει τη συμφωνία για διακοπή της συνεργασίας πριν από την έναρξη της σεζόν και συγκεκριμένα από την προετοιμασία στη Βουλγαρία.

Τότε αποφασίσθηκε να επιδειχθεί υπομονή, όμως ήταν ξεκάθαρο ότι ήταν προδιαγραμμένο, πως αν κάτι πήγαινε στραβά στα αρχικά στάδια του πρωταθλήματος ο Κώστας Μαλέκος θα έβλεπε την πόρτα της εξόδου. Όσο σκληρό και αν είναι, αυτό έγινε από την πρώτη αγωνιστική.
 
Όπως είχαν έρθει τα πράγματα, κάποτε θα γινόταν. Οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού προτίμησαν αυτό να γίνει τόσο σύντομα, ώστε να πάρει μπρος η ομάδα, καθώς υπάρχει η πεποίθηση ότι υπάρχει ένα δυνατό σύνολο - με μεγαλύτερο μπάτζετ από την προηγούμενη σεζόν που η ομάδα ήταν στην Α' κατηγορία - και μπορεί να διεκδικήσει την άνοδο.
 

Δειτε Επισης

Στη Θεσσαλονίκη ο Δώνης για τη μεταγραφή του στον Άρη
Οι αντίπαλοι ΑΕΚ, Άρη και Ομόνοιας στον δεύτερο προκριματικό του Conference League
Με Τσέλιε ή Σαμπάχ αν περάσει την Παρτιζάν η ΑΕΚ
Με την Maccabi Tel-Aviv αρχίζει το ταξίδι για τα αστέρια η Πάφος Fc
Κληρώνει σήμερα για Πάφο, Ομόνοια και Άρη στο Champions League και Conference League-Οι πιθανοί αντίπαλοι
Τέλος ο Μεσίνα-«Να είσαι διαιτητής στην Κύπρο είναι πιο δύσκολο από ό,τι σε άλλες χώρες»
Παρελθόν και επίσημα από τον Απόλλωνα ο Χάμπος Κυριάκου
Στα βαθιά η ΑΕΚ-Κληρώθηκε με την Παρτιζάν στον πρώτο προκριματικό του Europa League
Θέλει να κάνει το μπαμ με Ελ Αραμπί και Αϊτόρ ο Πανιώνιος
Αποχωρεί από τον Απόλλωνα ο Χάμπος Κυριάκου