Το σχόλιο Μαλέκου για κατεστημένα με... τρολάρισμα Μπαλταζάρ!

Παρελθόν αποτελεί από τον πάγκο του Ολυμπιακού ο Κώστας Μαλέκος, μετά την ήττα που γνώρισε η ομάδα του στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στη Β' κατηγορία. 
 
Όπως ο ίδιος επισημαίνει μέσω του προσωπικού του λογαριασμού, «το πρόβλημα ήταν από την πρώτη μέρα που έχω αναλάβει και όχι η ήττα στην 1η αγωνιστική» για να προσθέσει στη συνέχεια ότι σε όποια ομάδα πάει θα δουλεύει 24 ώρες το 24ώρο. 
 
Δείτε την ανάρτηση του Κώστα Μαλέκου:
«Όταν προσπαθείς να σπάσεις κατεστημένα αυτά έχεις. Το πρόβλημα ήταν από την πρώτη μέρα που έχω αναλάβει και όχι η ήττα στην 1η αγωνιστική. 24 ώρες δουλειά για τον Ολυμπιακό και 24 ώρες θα δουλεύω σε όποια ομάδα θα πάω γιατί το ποδόσφαιρο είναι η ζωή μου».
 

Δειτε Επισης

Θλίψη στους πράσινους-Έφυγε από τη ζωή ο «Μιχαλάκης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ»
Επίσημη καταγγελία από την Ομόνοια για την «εισβολή» στην μπουτίκ της
Ταξίδι 24 ωρών στο Λονδίνο πραγματοποίησε ο Πρόδρομος Πετρίδης
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που μέλη της Θύρας 9 παίρνουν με το «έτσι θέλω» εισιτήρια-«Τρομοκράτησαν το προσωπικό»
Κλήση για προπονήσεις Εθνικής Κορασίδων Κ-17
Τρίτη του Πάσχα η συνέχεια στον Α' όμιλο για τη Cyprus League by Stoiximan
Έπονται εξελίξεις για το γήπεδο στην Πάφο Fc-«Είμαστε κοντά σε λύση»
Δεύτερη σερί νίκη για τις Apollon Ladies στο League Cup, θέση στον τελικό
Διπλή ποινή για τον ΑΠΟΕΛ και πρόστιμο στον Γιάννη Αναστασίου
Στο γήπεδο του Μάκη Κεραυνού η μπάλα για τα χρέη των ομάδων στο Τμήμα Φορολογίας