Οι τέσσερις παίκτες του Απόλλωνα που έκαναν τους ομίλους… συνήθεια!

Αποστολή στη Ρώμη: Πέτρος Πετρή - Με την υποστήριξη της Ελληνικής Τράπεζας
 
Έτοιμος να καταγράψει ακόμη μια σπουδαία ευρωπαϊκή διαδρομή είναι ο Απόλλωνας που πέτυχε την πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ για 4η φορά στην ιστορία του τα τελευταία έξι χρόνια.
 
Η ομάδα της Λεμεσού, που συνεχίζει την ευρωπαϊκή της πορεία στον 8ο όμιλο, ταξιδεύει στη Ρώμη για να αντιμετωπίσει μέσα στο επιβλητικό «Ολίμπικο» τη Λάτσιο, την οποία είχε βρει στο δρόμο της και το 2013 (σ.σ. γνώρισε την ήττα με 2-1, με τον Φώτη Παπουλή να πετυχαίνει το γκολ για τον Απόλλωνα).
 
Στα αξιοσημείωτα ωστόσο από τις συμμετοχές των «γαλάζιων» της Λεμεσού στους ομίλους της ευρωπαϊκής διοργάνωσης, είναι ότι τέσσερις ποδοσφαιριστές μέχρι σήμερα έχουν ζήσει και τις τέσσερις προκρίσεις της ομάδας τους στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.
 
Πρόκειται για τους Μπρούνο Βάλε, Φώτη Παπουλή, Γιώργο Βασιλείου και Μάριο Στυλιανού, με τον Πορτογάλο τερματοφύλακα να φιγουράρει πρώτος στη λίστα με 40 συμμετοχές στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, εκ των οποίων στις 11 έχει κρατήσει την εστία του ανέπαφη.  
Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός ότι η Λεμεσιανή ομάδα αποκαλεί ως «κέρβερο» της εστίας της τον 35χρονο πορτιέρε, καθώς τα τελευταία έξι χρόνια έχει συμπληρώσει 275 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.
Εξαιρετική πορεία με τη φανέλα του Απόλλωνα, διανύει επίσης και ο Φώτης Παπουλής, ο οποίος μετρά 30 συμμετοχές στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα δέκα φορές. Μάλιστα, ο Κυπριοποιημένος μεσοεπιθετικός υπολείπεται ακόμη ένα γκολ για να ισοφαρίσει το ρεκόρ που κατέχει ο εμβληματικός ηγέτης της ομάδας της Λεμεσού, Μιλένκο Σπόλιαριτς.
Αν και βρίσκεται στα 34 του χρόνια, ο Γιώργος Βασιλείου αποτελεί μια από τις βασικές μονάδες στην ομάδα της Λεμεσού, ο οποίος μετά από δέκα χρόνια στον Άρη, μετακινήθηκε στον Απόλλωνα το 2012 για να ζήσει ονειρικές στιγμές και προκρίσεις στην Ευρώπη. Ο Κύπριος ποδοσφαιριστής κατέγραψε 23 συμμετοχές στα Ευρωπαϊκά σαλόνια. 
Προερχόμενος από τις ακαδημίες του Απόλλωνα, ο Μάριος Στυλιανού κατάφερε να πανηγυρίσει ιστορικές επιτυχίες της ομάδας του, με τον 25χρονο οπισθοφύλακα από το 2012 να έχει καταγράψει 16 συμμετοχές στην Ευρώπη.  

Δειτε Επισης

Διαζύγιο της Καρμιώτισσας με τον Σίμο Ταραπουλούζη
Ομόνοια για Μπεζούς: «Έξι μήνες μετά είναι απολύτως καλά»
Απορρίφθηκε η έφεση της ΑΕΛ, μένουν στον Απόλλωνα οι βαθμοί του ντέρμπι-Το σκεπτικό της απόφασης
Ετοιμάζονται για πρόταση σε Χρυσοστόμου στην Ανόρθωση-Περιμένουν παρουσίαση του νέου Δ.Σ.
Έντονος ο Ιωάννου για τις αλλαγές προπονητών στον ΑΠΟΕΛ-«τι να έκανε ένας προπονητής μέσα σε ένα μηνά;»
Τα αποτελέσματα και οι βαθμολογίες του Nations League
Αναχώρησε για το Κόσοβο η Εθνική Κύπρου-Παρών και ο Γιώργος Κούμας (pics)
Το μήνυμα που άφησαν οι παίχτες της Ρουμανίας στα αποδυτήρια του «ΑΕΚ Αρένα»
Βαριά ήττα για την Εθνική Κύπρου απέναντι στη Ρουμανία-«Πρέπει να αλλάξουμε κάποια πράγματα»
Ντεμπούτο με το δεξί θέλει ο Σοφρώνης-Ανακοίνωσε sold out η ΚΟΠ