«Ο Ρονάλντο πήρε κόκκινη, επειδή κάποιος είχε παραισθήσεις»

Ιδιαίτερα καυστικός σχετικά με την αποβολή του Κριστιάνο Ρονάλντο ο Μαρτσέλο Λίπι στην «Tuttosport», ζήτησε την άμεση εφαρμογή του VAR

Εξοργισμένος εμφανίστηκε ο Μαρτσέλο Λίπι με την απόφαση του διαιτητή Φέλιξ Μπριχ να αποβάλλει τον Κριστιάνο Ρονάλντο στο πρόσφατο ματς του Champions League ανάμεσα στην Γιουβέντους και τη Βαλένθια. Συγκεκριμένα, ο νυν προπονητής της Εθνικής Κίνας και θρυλικός προπονητής της Γιουβέντους και της Εθνικής Ιταλίας, χαρακτήρισε την απόφαση «γελοία» και δεν δίστασε να πει πως «ο Ρονάλντο πήρε την κόκκινη, επειδή κάποιος είχε παραισθήσεις».

Παράλληλα, ο Ιταλός τεχνικός δήλωσε πως «ενδεχόμενη τιμωρία στον Ρονάλντο θα ήταν γελοία. Η UEFA θα πρέπει να βγει και να πει “κύριοι, κάναμε λάθος”. Ως εκ τούτου, θα θέσουμε άμεσα σε εφαρμογή το VAR στο Champions League».

Τέλος, μίλησε και για τον Ντάγκλας Κόστα, που τιμωρήθηκε για τέσσερις αγωνιστικές στη Serie A, επειδή έφτυσε τον παίκτη της Σασουόλο, Φεντερίκο Ντι Φραντσέσκο. «Ήταν λάθος του. Σε αυτό το επίπεδο πρέπει να ξέρεις να συγκρατείς τον εαυτό σου. Αυτή η περίπτωση δεν έχει καμία σχέση με εκείνη του Ρονάλντο. Ο ένας είναι ένοχος για μια αδικαιολόγητη χειρονομία, ο άλλος δεν έκανε τίποτα μεμπτό».

Πηγή: Sdna.gr

Δειτε Επισης

Κουρτουά, η μεγάλη επιστροφή!
Η UEFA άναψε το πράσινο φως για 26 παίκτες στο Euro 2024
Απίστευτο-Η Φρανκφούρτη ίσως χρειαστεί να χάσει για να βγει Champions League
Επίσημο: Δεν ανανεώνει το συμβόλαιο του Ρόις η Ντόρτμουντ
Μπορεί να μείνει στην Μπάγερν ο Τούχελ-«Όλα είναι πιθανά» η απάντησή του
Τα παιδιά του Μαραντόνα θέλουν να μεταφέρουν τα λείψανά του σε μαυσωλείο στο Μπουένος Άιρες
Τα παιδιά του Μαραντόνα θέλουν να μεταφέρουν τα λείψανά του σε μαυσωλείο
Στους υπό παραχώρηση παίκτες της Λίβερπουλ ο Τσιμίκας
Αβέβαιο το μέλλον του Mπρούνο Φερνάντες στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Ο λόγος που επέστρεψε προσωρινά στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Μπενζεμά