ʼσφαιρη και προβληματική σκόνταψε και στο «Αμμόχωστος» η Ανόρθωση

Χωρίς νίκη παραμένει για τρίτο διαδοχικό παιχνίδι η Ανόρθωση, η οποία εξήλθε ισόπαλη 0-0 με την Αλκή στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος CYTA. Η «Κυρία» αν και ήταν ανώτερη στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, έχοντας την κατοχή και τον έλεγχο της μπάλας με το μέρος της, δεν κατάφερε ποτέ να νικήσει τον Πάρντο και να στείλει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα.
 
Η ομάδα της Ορόκλινης δε, παίρνει τον πρώτο της βαθμό στο πρωτάθλημα, αφού στις προηγούμενες τρεις αγωνιστικές γνώρισε ισάριθμες ήττες.
 
Δυναμικά, όπως αναμενόταν, μπήκε στο παιχνίδι η Ανόρθωση, που δημιούργησε την πρώτη της καλή ευκαιρίας μόλις στο 2’ με τον Σίλντενφελντ εντός περιοχής να κάνει την κεφαλιά και τον Μπελαμεϊρί να απομακρύνει στη γραμμή.
Τον δικό της ρυθμό επέβαλε στη συνέχεια η «Κυρία», με τους φιλοξενούμενους να μην δείχνουν σημάδια αντίδρασης.
Κοντά στο γκολ έφθασε στο 23’ η Ανόρθωση, με τον Ράγιος να κάνει τη σέντρα και τον Μικελτάντζε να κάνει την κεφαλιά από κοντά και τον Πάρντο να αποκρούει εντυπωσιακά.
Όπως και στο πρώτο μέρος έτσι και στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που είχαν τον πλήρη έλεγχο στο παιχνίδι και την κατοχή της μπάλας με το μέρος τους, με την ομάδα της Ορόκλινης να αμύνεται προσπαθώντας να απειλήσει με αντεπιθέσεις.
 
Αν και προσπάθησε μέχρι τα τελευταία λεπτά η Ανόρθωση να πετύχει το νικητήριο γκολ, η Αλκή άντεξε στην πίεση και διατήρησε την εστία της ανέπαφη για να ολοκληρωθεί το παιχνίδι 0-0.
 
Οι ενδεκάδες των δυο ομάδων:
Αλκή: Πάρντο, Σερφά, Καντάτσια, Ιβάν Κάρλος (22' Μαλόν), Μπελαμεϊρί, Χαρή, Σπόλιαριτς (57'Ακόστα), Τραϊτσέφσκι, Κυπριανού, Φλόρες, Ηλία.
Ανόρθωση: Βάργκιτς, Κοφί, Σίντενφελντ, Ράγιος, Ντουκλάο, Μπεσάτ, Μικελντάζε, Ντούρις (64΄Λαβόρδε), Βίκτορ, Πράνιτς, Ιγκιεμπόρ (64'Σισέ)

Δειτε Επισης

Ρίχνει το μπαλάκι πίσω στην Αστυνομία ο ΑΠΟΕΛ και αφήνει αιχμές κατά της ΑΕΚ
Άκυρο Αστυνομίας στα αιτήματα ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ για παραχώρηση της Βόρειας
Στην τελική ευθεία η προετοιμασία της Εθνικής Παίδων ενόψει EURO U-17
«Δεν θα έλεγα ότι υποστηρίζουμε την Ομόνοια στον απόλυτο βαθμό, αλλά θέλουμε να πάρει το κύπελλο»
Αποθεώνουν Βιτάλ στη Σκωτία-«Είναι αυτό που χρειάζεται η Ρέιντζερς»
Τα δεδομένα για την πέμπτη σερί παρουσία της Ομόνοια στην Ευρώπη
ΒΙΝΤΕΟ: Η ανάρτηση της ΑΕΚ με διπλό στο ΓΣΠ με προπονητή τον Μπεν Σιμόν
Στον τελικό κυπέλλου η Μπότεφ του Κέρκεζ
Στην αντεπίθεση η ΑΕΚ-«Αν εγκριθεί το αίτημα του ΑΠΟΕΛ, θα αντιδράσουμε με ένταση»
Νέες σειρήνες για Πίττα-«Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται και θα τον τσεκάρει σε αγώνα της ΑΪΚ»