ΒΙΝΤΕΟ: Διαρρήκτες μπούκαραν με το αυτοκίνητο σε φούρνο στη Λεμεσό

Ζημιές σε φούρνο της Λεμεσού προκάλεσαν επίδοξοι διαρρήκτες, οι οποίοι εισήλθαν σε αυτόν με κλοπιμαίο αυτοκίνητο, έφυγαν όμως με άδεια χέρια, αφού στο ταμείο δεν υπήρχαν οποιαδήποτε χρήματα.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τις πέντε τα ξημερώματα, όταν τρία πρόσωπα οδήγησαν με την όπισθεν όχημα στο οποίο επέβαιναν, στην είσοδο φούρνου που βρίσκεται στη Γερμασόγεια.
 
Την ώρα εκείνη ο φούρνος ήταν κλειστός, ενώ μια υπάλληλος εργαζόταν στο υπόγειο, όπου παρέμεινε όταν άκουσε το θόρυβο.
 
Οι δράστες, αφού παραβίασαν το ταμείο και διαπίστωσαν πως δεν υπήρχαν χρήματα, εγκατέλειψαν τη σκηνή με το όχημα, που όπως διαπιστώθηκε από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, έχει καταγγελθεί ως κλοπιμαίο.
 
Η σκηνή αποκλείστηκε και διάφορα τεκμήρια που εντοπίστηκαν, παραλήφθηκαν για επιστημονικές εξετάσεις.

Δειτε Επισης

BINTEO: Ο βουλευτής που φωνάζει στις κερκίδες της Πάφου «και σήκωσέ το δεν μπορώ να περιμένω»
Ο Άντερσον που διένυσε γονατιστός το γήπεδο, τα κλεμμένα σημαιάκια του κόρνερ και τα «όλε» στο Παφιακό (vid)
Κέρδισε τον Απόλλωνα και παρέμεινε στο κυνήγι της ΑΕΚ η Ομόνοια
ΒΙΝΤΕΟ: Το τρελό πάρτι στο Στέλιος Κυριακίδης μετά το τελευταίο σφύριγμα και την κατάκτηση του τίτλου
Παρέσυρε το ΑΠΟΕΛ και κράτησε την τρίτη θέση η ΑΕΚ
ΒΙΝΤΕΟ: Το ψαλιδάκι του Ζάιρο που έδωσε το έναυσμα για προεόρτια τίτλου στο Παφιακό
«Η Μπριζ βρήκε τον δικό της… Batman»-Υπερήρωας Τζόλης, μιλάει την κατάλληλη στιγμή
Χάος και απίστευτο ξύλο στο Σπλιτ πριν το ντέρμπι τίτλου-Η Ντινάμο Ζάγκρεμπ νίκησε 3-1 τη Χάιντουκ
Ο Τζέιμι Βάρντι σφυρίζει για να σταματήσει ο αγώνας μετά από τραυματισμό διαιτητή
Κέρδισε την ΑΕΛ και πήρε προβάδισμα για την κατάληψη της 8ης θέσης ο Εθνικός