«Περίεργος να δω αν ο ΑΠΟΕΛ έχει δυνάμεις – Βλέπω μία Ομόνοια με αδυναμίες»

Για την εικόνα της νέας Ομόνοιας μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των πρασίνων, Νικόλας Γεωργίου, σε δηλώσεις του στο Ράδιο Πρώτο. Αναφέρθηκε, επίσης, στους αντιπάλους της ομάδας της Λευκωσίας.
 
Οι τοποθετήσεις του:
«Το πρώτο θετικό είναι ότι στα δυο φαινομενικά παιχνίδια με πιο μικρούς αντιπάλους τους έχει κερδίσει. Για να πετύχει μια ομάδα τους στόχους της πρέπει τουλάχιστον τους αντιπάλους κάτω από την εξάδα πρέπει να έχεις τις πιο λίγες απώλειες. Πρέπει να κερδίσεις εντός και εκτός. Αυτό δείχνει η πορεία του πρωταθλητισμού». 
 
«Σε μια δύσκολη έδρα, παρά το ότι ηττήθηκε έδειξε πως δεν μπήκε φοβισμένα. Μπήκε σαν Ομόνοια. Το γκολ που δέχθηκε ήρθε μετά από συγκυρίες. Περιμένω να δω ακόμη 3-4 ποδοσφαιριστές που βρίσκονται. Αλπίν, Χριστοφή, Κούσουλος, Κατελάρης που θα είναι βασικές μονάδες». 
 
«Βλέπω μια Ομόνοια με αδυναμίες αλλά καλύτερη από πέρσι, με προσανατολισμό». 
 
«Δεν μπορείς να πεις πως οι ευκαιρίες δεν πάνε στον στόχο. Είναι και θέμα τύχης μερικές φορές. Θυμηθείτε το γκολ της ΑΕΚ. Η Ομόνοια είναι σε καλή βάση». 
 
«Βλέπω μια συγκρότηση μια ηρεμία στην ομάδα. έχουν αλλάξει αρκετά από πέρσι. Δεν συγκρίνονται οι χρονιές. Είμαστε σε πιο επαγγελματική βάση αλλά ακόμη στερούμε. Είναι σε καλή τροχιά. Ουσιαστικά τώρα άρχισε το χτίσιμο. Το κλειδί είναι τα μικρά παιχνίδια. Αν το καταφέρει αυτό σίγουρα θα είναι στην Ευρώπη». 
 
«Αυτός που δίνει ηρεμία στον αγώνα είναι ο Γκόμες. Είναι ήρεμος παίκτης. Αλλάζει παιχνίδι δίνει γρήγορα την μπάλα. Δίνει σωστές πάσες, θέλει ακόμη για να ανεβεί αλλά είναι όλο ποιότητα». 
 
«Ο Απόλλωνας είναι ένα σκαλί πιο πάνω από όλους. Δεν ξέρω αν θα αντέξει η ΑΕΚ πρωτάθλημα και Ευρώπη. Είναι περίεργος να δω αν έχει δυνάμεις ο ΑΠΟΕΛ»
 

Δειτε Επισης

Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές για την 6η αγωνιστική της Β φάσης του πρωταθλήματος
Θλίψη στους πράσινους-Έφυγε από τη ζωή ο «Μιχαλάκης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ»
Επίσημη καταγγελία από την Ομόνοια για την «εισβολή» στην μπουτίκ της
Ταξίδι 24 ωρών στο Λονδίνο πραγματοποίησε ο Πρόδρομος Πετρίδης
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που μέλη της Θύρας 9 παίρνουν με το «έτσι θέλω» εισιτήρια-«Τρομοκράτησαν το προσωπικό»
Κλήση για προπονήσεις Εθνικής Κορασίδων Κ-17
Τρίτη του Πάσχα η συνέχεια στον Α' όμιλο για τη Cyprus League by Stoiximan
Έπονται εξελίξεις για το γήπεδο στην Πάφο Fc-«Είμαστε κοντά σε λύση»
Δεύτερη σερί νίκη για τις Apollon Ladies στο League Cup, θέση στον τελικό
Διπλή ποινή για τον ΑΠΟΕΛ και πρόστιμο στον Γιάννη Αναστασίου