Τρομακτικό δυστύχημα στην Ισπανία-Λεωφορείο σφηνώθηκε σε υποστύλωμα γέφυρας

Τουλάχιστον πέντε άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και είκοσι τραυματίστηκαν σήμερα το μεσημέρι στη βόρεια Ισπανία σε τροχαίο όταν λεωφορείο σφηνώθηκε στο υποστύλωμα γέφυρας, έγινε σήμερα γνωστό από τις υπηρεσίες εκτάκτων καταστάσεων.

Το δυστύχημα σημειώθηκε στην περιοχή Αβιλές, περίπου 20 χιλιόμετρα από τη Χιχόν.

"Πέντε άνθρωποι είναι νεκροί" μεταξύ των επιβατών, δήλωσε εκπρόσωπος της νομαρχίας της περιοχής. Ανάμεσα στους 20 τραυματίες περιλαμβάνεται ο οδηγός, του οποίου ακρωτηριάστηκε ένα μέλος.

Το λεωφορείο "προσέκρουσε στο υποστύλωμα οδογέφυρας για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους", εξήγησε ο εκπρόσωπος.

Φωτογραφίες έδειχναν το μπροστινό μέρος του λεωφορείου, σφηνωμένο στο υποστύλωμα και κομμένο στα δύο, με κομμάτια του να είναι σκορπισμένα σε αρκετά μέτρα λόγω της σφοδρότητας της σύγκρουσης.

Τον Μάρτιο του 2016 στην Καταλονία, στη βορειοανατολική Ισπανία, ένα τροχαίο με λεωφορείο είχε προκαλέσει τον θάνατο 13 φοιτητριών από το εξωτερικό.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δειτε Επισης

BINTEO: Ο βουλευτής που φωνάζει στις κερκίδες της Πάφου «και σήκωσέ το δεν μπορώ να περιμένω»
Ο Άντερσον που διένυσε γονατιστός το γήπεδο, τα κλεμμένα σημαιάκια του κόρνερ και τα «όλε» στο Παφιακό (vid)
Κέρδισε τον Απόλλωνα και παρέμεινε στο κυνήγι της ΑΕΚ η Ομόνοια
ΒΙΝΤΕΟ: Το τρελό πάρτι στο Στέλιος Κυριακίδης μετά το τελευταίο σφύριγμα και την κατάκτηση του τίτλου
Παρέσυρε το ΑΠΟΕΛ και κράτησε την τρίτη θέση η ΑΕΚ
ΒΙΝΤΕΟ: Το ψαλιδάκι του Ζάιρο που έδωσε το έναυσμα για προεόρτια τίτλου στο Παφιακό
«Η Μπριζ βρήκε τον δικό της… Batman»-Υπερήρωας Τζόλης, μιλάει την κατάλληλη στιγμή
Χάος και απίστευτο ξύλο στο Σπλιτ πριν το ντέρμπι τίτλου-Η Ντινάμο Ζάγκρεμπ νίκησε 3-1 τη Χάιντουκ
Ο Τζέιμι Βάρντι σφυρίζει για να σταματήσει ο αγώνας μετά από τραυματισμό διαιτητή
Κέρδισε την ΑΕΛ και πήρε προβάδισμα για την κατάληψη της 8ης θέσης ο Εθνικός