Απόλλων: Θέλει να παίξει στο… σούπερ καπ!

Σε μια προσπάθεια αποφυγής του φαινομένου της περασμένης περιόδου, όταν έδωσε το (εξ αναβολής) παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής σε άλλο ημερολογιακό έτος και κατόπιν διεξαγωγής του αντίστοιχου αγώνα στο β’ γύρο, ο Απόλλων αποτάθηκε στην ΚΟΠ προτείνοντας ημερομηνίες για το εξ αναβολής παιχνίδι του με την Ένωση.
 
Οι «κυανόλευκοι», οι οποίοι βάσει προγράμματος έπρεπε να αντιμετωπίσουν τους «βυσσινί» την πρώτη αγωνιστική, ζητούν να διεξαχθεί η αναμέτρηση το Σαββατοκύριακο 29/30 Σεπτεμβρίου, δηλαδή πριν την εντός έδρας αναμέτρησή τους με τη Μαρσέιγ, για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων στο Γιουρόπα Λιγκ.
 
Το συγκεκριμένο Σαββατοκύριακο είναι καπαρωμένο από την ΚΟΠ για τη διεξαγωγή του σούπερ καπ (ΑΠΟΕΛ-ΑΕΚ) και μένει να φανεί, αν η διοργανώτρια αρχή επιθυμεί αποκλειστικότητα για το εν λόγω παιχνίδι ή θα ικανοποιήσει το αίτημα του συλλόγου της Λεμεσού.
 

Δειτε Επισης

H τοποθέτηση Πετρίδη για το χρέος του ΑΠΟΕΛ, το μπάτζετ της νέας χρονιάς και την αποχή παικτών
Ηττήθηκε από την ΑΕΛ και υποβιβάστηκε η Καρμιώτισσα
Πρωταθλήτρια Ρουμανίας η Στεάουα Βουκουρεστίου του Ηλία Χαραλάμπους
Αντίδραση για οφειλόμενα-Απείχαν από το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ
«Συμφώνησαν Στεπίνσκι και Widzew Łódź»-Δημοσίευμα στην Πολωνία για τον επιθετικό της Ομόνοιας
Ενημέρωση Απόλλωνα για τα εισιτήρια του αγώνα με την ΑΕΚ
Αποχαιρέτησαν τη χρονιά με μια χορταστική αναμέτρηση Ανόρθωση και Νέα Σαλαμίνα
Οι κορυφαίοι ποδοσφαιριστές της σεζόν 2024-2025
Επαφές ΓΣΠ με εταιρεία από τη Μ. Ανατολή για κατασκευή επιπλέον κερκίδας με σκέπαστρο
Όλες οι λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου