«Το επόμενο βήμα που θα μας ζητήσουν είναι κολονοσκόπηση…»

Την επιμονή του ότι το μέτρο της κάρτας οπαδού θα επιτύχει σε βάθος χρόνου επανέλαβε, μιλώντας στον Άστρα, ο πρόεδρος του ΚΟΑ, Κλεάνθης Γεωργιάδης, ο οποίος ανάφερε ότι σκοπό δεν είναι να απέχουν οι οργανωμένοι οπαδοί από τα γήπεδα.

Η τοποθέτησή του:
«Η Βουλή που είναι η μόνη αρμόδια για τους νόμους, έχει αποφασίσει μια συγκεκριμένη νομοθεσία. Θέλει να εφαρμόσει τον νόμο αυτό, δεν αποφασίσαμε να τον εφαρμόσουμε εγώ και οι συνεργάτες μου. Αν με αυτό τον νόμο γλυτώσουμε ένα καυγά, ένα μάτι τότε αξίζει τον κόπο να αφιερώσουμε λίγα λεπτά για να φτιάξουμε την κάρτα. Όταν πάμε στην τράπεζα, το επόμενο βήμα που θα μας ζητήσουν είναι κολονοσκόπηση. Είμαστε φακελωμένοι παντού.

Στο πρώτο παιχνίδι που πήγα φέτος ήταν της Ομόνοιας. Η απουσία των οργανωμένων έκανε το γήπεδο ήσυχο. Θέλουμε τον παλμό στο γήπεδο, δεν θέλουμε να περιορίσουμε τους οργανωμένους που φωνάζουν. Θέλουμε να περιορίσουμε εκείνον που θα ρίξει φωτοβολίδα και θα ρίξει πέτρες.

Έχουμε ξεπεράσει τις 37 χιλιάδες. Η εγγραφή στο μητρώο και τις κάρτας φιλάθλου ισχύει σε όλους τους αγώνες της Εθνικής αλλά και στα φιλικά παιχνίδια που θα συμμετέχουν ομάδες Α' Κατηγορίας».
 

Δειτε Επισης

Η προκήρυξη του κυπέλλου-Διπλοί αγώνες μόνο στην ημιτελική φάση
Ανακοίνωσε τον Μπρούνο Λάνγκα η Πάφος
Πώς σχολιάζει τις διαφοροποιήσεις στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ ο Τάκης Αντωνίου
Εικοσιένα χρόνια από το θαύμα της Εθνικής Ελλάδος στην Πορτογαλία
Πιστοποιήθηκε με ISO 37001 κατά της δωροδοκίας και της διαφθοράς η Ομόνοια-«Η πρώτη ομάδα στον κόσμο»
Λοϊζίδης: Πηγή έμπνευσης για κάθε νέο Κύπριο ποδοσφαιριστή o Μιχάλης Κωνσταντίνου
Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Μποάκι στη Νόα ο Άρης
Πότε θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος
Νέος αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΟΠ ο Θεόδωρος Θεοδούλου
Αποσύρεται από την ενεργό δράση ο Φετφατζίδης-«Στο τέλος μένει ο σεβασμός και η αγάπη του κόσμου»