Με κάρτα φιλάθλου το φιλικό Ολυμπιακός - ΑΠΟΕΛ

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ολυμπιακός ενημερώνει ότι για το φιλικό που θα πραγματοποιήσει με τον ΑΠΟΕΛ, ο φίλαθλος κόσμος που προτίθεται να παρακολουθήσει τον αγώνα πρέπει απαραίτητα να προσκομίσει μαζί με το εισιτήριο του και την κάρτα φιλάθλου
 
Αναλυτικά:

Το Σωματείο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ενημερώνει όλο το φίλαθλο κοινό και πρωτίστως τους φίλους της ομάδας μας, αναφορικά με τον επερχόμενον φιλικό αγώνα ενάντια στον ΑΠΟΕΛ, την Παρασκευή 07/09/2018 και η ώρα 19:00 και την συσχέτιση αυτού με την πολύκροτη υπόθεση της κάρτας φιλάθλου.

Ο αγώνας διεξάγεται στα πλαίσια του επίσημου φιλικού της Ομοσπονδίας και διεξάγεται σε στάδιο εγγεγραμμένο 1ης κατηγορίας με συνεπακόλουθο όλος ο φίλαθλος κόσμος που προτίθεται να παρακολουθήσει τον αγώνα πρέπει απαραίτητα να προσκομίσει μαζί με το εισιτήριο του και την κάρτα φιλάθλου, τηρώντας τους νόμους περί αθλητικών αγώνων.

Καλούμε ιδιαίτερα τον κόσμο της ομάδας μας να μεριμνήσει έγκαιρα, για να αποφύγει την ταλαιπωρία της τελευταίας στιγμής να εξασφαλίσει την κάρτα φιλάθλου από τα κέντρα εγγραφής μητρώων φιλάθλων που επισυνάπτονται πιο κάτω:

Γενικές πληροφορίες

1)Στάδιο ΓΣΠ
2)Κλειστό Αθλητικό Κέντρο “ΤΑΣΣΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ”
Από Δευτέρα-Παρασκευή: 09:00-15:00 και 16:00-20:00
Και Σάββατο: 09:00-14:00

Το κόστος εγγραφής ανέρχεται στα 3€
*Άτομα κάτω τον 14 ετών δεν χρειάζεται να επιδείξουν κάρτα φιλάθλου, απαραίτητη όμως ταυτότητα ή πιστοποιητικο γέννησης.
*Τα εκδοτήρια θα ανοίξουν στις 17:30 για τον φιλικό αγώνα με γενική είσοδο στα 10€. Θα υπάρχουν μαθητικά εισιτήρια στα 5€ αλλά και παιδικά ( κάτω των 12) στην τιμή του 1€.
* Δεν θα επιτρέπεται η είσοδος σε κανένα χωρίς την προσκόμιση της απαραίτητης κάρτας.

Η ομάδα μας χρειάζεται πρίν από το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς. Όλοι εκεί να ντομπάρουμε ψυχολογικά τους παίκτες μας ενόψει της δύσκολης χρονιάς. Μιας χρονιάς με στόχους και φιλοδοξίες.

Δειτε Επισης

Θλίψη στους πράσινους-Έφυγε από τη ζωή ο «Μιχαλάκης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ»
Επίσημη καταγγελία από την Ομόνοια για την «εισβολή» στην μπουτίκ της
Ταξίδι 24 ωρών στο Λονδίνο πραγματοποίησε ο Πρόδρομος Πετρίδης
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που μέλη της Θύρας 9 παίρνουν με το «έτσι θέλω» εισιτήρια-«Τρομοκράτησαν το προσωπικό»
Κλήση για προπονήσεις Εθνικής Κορασίδων Κ-17
Τρίτη του Πάσχα η συνέχεια στον Α' όμιλο για τη Cyprus League by Stoiximan
Έπονται εξελίξεις για το γήπεδο στην Πάφο Fc-«Είμαστε κοντά σε λύση»
Δεύτερη σερί νίκη για τις Apollon Ladies στο League Cup, θέση στον τελικό
Διπλή ποινή για τον ΑΠΟΕΛ και πρόστιμο στον Γιάννη Αναστασίου
Στο γήπεδο του Μάκη Κεραυνού η μπάλα για τα χρέη των ομάδων στο Τμήμα Φορολογίας