ΒΙΝΤΕΟ: Ο πρώην Ανορθωσιάτης υποδέχτηκε τον πρώην Ομονοιάτη!

Μιλούν την ίδια (σχεδόν) γλώσσα και έχουν περάσει από ίδιες ομάδες (Απόλλων Καλαμαριάς, ΑΕΛ), τώρα θα επιδιώξουν να συνεργαστούν στον Ηρακλή, όντες συμπαίκτες.
 
Εξ ου και ο Αργεντινός γκολτζής περίμενε καρτερικά τον βιρτουόζο Βραζιλιάνου στ' αποδυτήρια. Να τον καλωσορίσει στον Γηραιό και να του προσφέρει την κυανόλευκη φανέλα με τον ημίθεο ήρωα στην καρδιά και το 14 στην πλάτη!
 
Για τον Εμάνουελ Περόνε και τον Σίλβα Κλέιτον ο λόγος, οι οποίοι είχαν κι ένα μικρό πέρασμα από την Κύπρο: ο 35χρονος Αργεντινός από την Ανόρθωση (το πρώτο εξάμηνο του 2011), ο 35χρονος Βραζιλιάνος από την Ομόνοια (τη σεζόν 2016/17).
 

 

Δειτε Επισης

Η προκήρυξη του κυπέλλου-Διπλοί αγώνες μόνο στην ημιτελική φάση
Ανακοίνωσε τον Μπρούνο Λάνγκα η Πάφος
Πώς σχολιάζει τις διαφοροποιήσεις στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ ο Τάκης Αντωνίου
Πιστοποιήθηκε με ISO 37001 κατά της δωροδοκίας και της διαφθοράς η Ομόνοια-«Η πρώτη ομάδα στον κόσμο»
Λοϊζίδης: Πηγή έμπνευσης για κάθε νέο Κύπριο ποδοσφαιριστή o Μιχάλης Κωνσταντίνου
Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Μποάκι στη Νόα ο Άρης
Πότε θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος
Νέος αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΟΠ ο Θεόδωρος Θεοδούλου
Αποσύρεται από την ενεργό δράση ο Φετφατζίδης-«Στο τέλος μένει ο σεβασμός και η αγάπη του κόσμου»
Επίσημη η συμφωνία της ΑΕΛ με Κρις Παναγιώτου-«Τιμή μου να στέκομαι δίπλα σε ένα τόσο ιστορικό σωματείο»