«Τέλος με Ορ στον ΑΠΟΕΛ»

Τη λύση της συνεργασίας του Τόμι Ορ με τον ΑΠΟΕΛ αποκαλύπτει ο Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών της Αυστραλίας (PFA).
 
«Η νομική υπηρεσία της PFA έχει παραχωρήσει τις κατάλληλες συμβουλές στον Τόμμυ τους τελευταίους δύο μήνες», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της PFA, John Didulica, για να προσθέσει ότι «ο Αυστραλός είναι πλέον ελεύθερος και επιτρέπεται να υπογράψει με ένα νέο σύλλογο».

Μάλιστα, σε συνέντευξή του ο 26χρονος ποδοσφαιριστής ανέφερε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω το προσωπικό και τους παίκτες του ΑΠΟΕΛ και να τους ευχηθώ ότι καλύτερο για το μέλλον. Ευχαριστώ την PFA για την υποστήριξή της κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η οποία ήταν ανεκτίμητη».

Σύμφωνα με τον αυστραλιανό δημοσιογράφο Ray Gatt, η επόμενη κίνηση του Ορ θα μπορούσε να είναι πίσω στην Αυστραλία και την A-League, όπου έχει καταγράψει 53 εμφανίσεις. 

Δειτε Επισης

«Η δουλειά μας δεν είναι να παίζουμε μόνο ποδόσφαιρο, μας κατηγορούσαν ότι δεν είχαμε Κύπριους»
Συμφωνεί με την FIFPRO ο Νεοφυτίδης-«Η FIFA βάζει πάνω από όλα το κέρδος»
Κατάλογος επικίνδυνων αντικειμένων στα γήπεδα-Ανάμεσα τους γυάλινα ποτήρια, εργαλεία και πανό με υβριστικά συνθήματα
Φουλάρουν για τις ρεβάνς οι κυπριακές ομάδες-Αναλυτικά το πρόγραμμα
Το μήνυμα Γκόμεθ μετά το τέλος της προετοιμασίας-«Να γίνουμε αδίστακτη ομάδα»
Ενώθηκαν ΑΕΛίστες και Απολλωνίστες για τους πυρόπληκτους-Βοήθησαν σε καθαρισμούς στο Βουνί
ΒΙΝΤΕΟ: Το φοβερό γκολ του Κατελάρη στο τελευταίο φιλικό της Ανόρθωσης
Το ιδιαίτερο αντίο του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στον κόσμο του Ηρακλή
Θλίψη στην ΑΕΛ και τον αθλητισμό, έφυγε από τη ζωή η Στέλλα Καλοπαίδη Γρηγορίου-«Αντίο ''θεά του Ανέμου''»
Τέταρτος μακροβιότερος προπονητής στο πρωτάθλημα Σαουδικής Αραβίας ο Δώνης