Οριστικό, ο Τάμαρι τρελαίνει κόσμο και αργεί να επιστρέψει στον ΑΠΟΕΛ!

Με τον Μούσα Αλ Τάμαρι να είναι και πάλι πρωταγωνιστής, η Εθνικής Ιορδανίας κέρδισε την Συρία με 2-0, ενώ είχε προηγηθεί η νίκη (1-0) στην πρεμιέρα επί της Αυστραλίας του Απόστολου Γιάννου της ΑΕΚ.
 
Με την επιτυχία αυτή, η Ιορδανία βρίσκεται στην κορυφή του δεύτερου ομίλου με έξι βαθμούς και αγκάλιασε την πρόκριση για την επόμενη φάση του Asian Cup, έστω και αν ακόμα απομένει μία αγωνιστική για την ολοκλήρωση της φάσης των ομίλων, με την Παλαιστίνη στις 15 Ιανουαρίου. Αξίζει να σημειωθεί ότι σ' αυτό το παιχνίδι δεν θα έχει το δικαίωμα συμμετοχής, καθώς συμπλήρωσε δύο κίτρινες κάρτες.
 

 
Με δεδομένη την πρόκριση της Ιορδανίας, ο Μούσα Αλ Τάμαρι θα βρίσκεται εκτός των επιλογών του προπονητή του ΑΠΟΕΛ, Πάολο Τραμετσάνι, για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, το οποίο θα καθορίζεται από το μέχρι που θα φθάσει η Ιορδανία.
 
Για την ώρα, με τη συμμετοχή και στη φάση των «16», ο 21χρονος δεν υπολογίζεται για τo ερχόμενo παιχνίδι με Ανόρθωση (12/01) για το πρωτάθλημα, καθώς και το ματς που ακολουθεί με την ΑΕΛ (20/01).

 
Από εκεί και πέρα, αν πάει στους «8» και τους «4» δεν παίζει ούτε σ’ αυτό με την Αλκή Αλκή (28/01) και αν φθάσει στον τελικό δεν υπολογίζεται ούτε με την Πάφο F.C. (02/02).

Η φάση των «16» του Asian Cup θα διεξαχθεί το διάστημα 20-22 Ιανουαρίου, των «8» στις 24-25, των «4» στις 28-29 και ο τελικός την 1η Φεβρουαρίου.

Δειτε Επισης

Δωρεάν σε ανοικτή ζώνη ο τελικός πρωταθλήματος στο ΓΣΠ ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ
Αίμα και άμμος στο ΓΣΠ για το πρωτάθλημα που ισοδυναμεί με τριπλή ευκαιρία για ομίλους
Αρνητική πρωτιά για Πάφο και Άρη για τη χρησιμοποίηση του ντόπιου ποδοσφαιριστή
Ρίχνει το μπαλάκι πίσω στην Αστυνομία ο ΑΠΟΕΛ και αφήνει αιχμές κατά της ΑΕΚ
Άκυρο Αστυνομίας στα αιτήματα ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ για παραχώρηση της Βόρειας
Στην τελική ευθεία η προετοιμασία της Εθνικής Παίδων ενόψει EURO U-17
«Δεν θα έλεγα ότι υποστηρίζουμε την Ομόνοια στον απόλυτο βαθμό, αλλά θέλουμε να πάρει το κύπελλο»
Αποθεώνουν Βιτάλ στη Σκωτία-«Είναι αυτό που χρειάζεται η Ρέιντζερς»
Τα δεδομένα για την πέμπτη σερί παρουσία της Ομόνοια στην Ευρώπη
ΒΙΝΤΕΟ: Η ανάρτηση της ΑΕΚ με διπλό στο ΓΣΠ με προπονητή τον Μπεν Σιμόν