«Επιστρέφει ο πιο επικίνδυνος… πυροκροτητής»

Στις υπηρεσίες του Ομοσπονδιακού προπονητή της Ιορδανίας επιστρέφει για τον αγώνα με το Βιετνάμ ο Μούσα Αλ Τάμαρι, ο οποίος στον τρίτο αγώνα των ομίλων απέναντι στην Παλαιστίνη ήταν τιμωρημένος (δύο κίτρινες) και δεν αγωνίστηκε.

Μέσα του Βιετνάμ ασχολούνται με την παρουσία του ποδοσφαιριστή, ο οποίος στις δύο πρώτες αγωνιστικές είχε συμμετοχή και στα τρία τέρματα της ομάδας του (σκόραρε ένα τέρμα και έδωσε δύο ασίστ), και στον τίτλο του σχετικού θέματος σημειώνουν ότι «Επιστρέφει ο πιο επικίνδυνος… πυροκροτητής της Ιορδανίας».

Στο σχετικό δημοσίευμα γίνεται αναφορά στα κατορθώματα του παίκτη με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ, καθώς και στο φημολογούμενο ενδιαφέρον της Φιορεντίνας.
 
Διαβάστε επίσης

Δειτε Επισης

Στην Cablenet η Ομόνοια 29ης Μαΐου-Κοιτάζουν Γαρπόζη για τον πάγκο
«Είμαστε άψογοι στην οικονομική διαχείριση, δεν χρωστούμε σε τρίτους και η ομάδα μας αποτελεί πόλο έλξης»
Αποχαιρέτησε την Ομόνοια 29ης και συνεχίζει στη Λάρισα ο Πετράκης
Αποχωρεί από την Ομόνοια Αραδίππου και μετακομίζει στο Δασάκι ο Μαρτίνς
Νεοφυτίδης: Στο πίσω μέρος του μυαλού μου η προεδρία της ΚΟΠ
ΒΙΝΤΕΟ: Πέτυχε το πρώτο του τέρμα με τη φανέλα της ΑΙΚ ο Κακουλλής
Μοίρασε πρόστιμα ο Αθλητικός Δικαστής-Ποινή και στον Παπασταύρου
Ανακοίνωσε τα πακέτα για τον τελικό η ΑΕΚ-Πότε αρχίζει η προπώληση
Η άποψη του Νεόφυτου Λάρκου για την Ομόνοια, τι είπε για Πάφο και τελικό κυπέλλου
Ενδιαφέρον από Σαουδική Αραβία για Ηλία Χαραλάμπους-Κοστολογείται τρία εκ. από Μπεκάλι