ΒΙΝΤΕΟ: «Η Ανόρθωση δεν θα κάνει άλλα λάθη - Να βοηθήσω την ομάδα που αγάπησα από μικρός»

Οι Ιωάννης Πίττας και Κωνσταντίνος Πέτρου μίλησαν στον Κωνσταντίνο Φάνου και το επίσημο κανάλι της Ένωσης για τη σπουδαία νίκη επί της Ανόρθωσης για το κύπελλο Coca Cola, αλλά και τη συνέχεια της φετινής αγωνιστικής σεζόν.

Ιωάννης Πίττας: «Ήμασταν πολύ καλοί τακτικά και είμαστε προσγειωμένοι ενόψει του επαναληπτικού. Παρόλα τα δύο τέρματα που σκόραρα δεν υπάρχει ενθουσιασμός για μένα. Αν ήταν ο επαναληπτικός θα ήταν τεράστια η χαρά μου και θα προσπαθήσω να κρατήσω τα θετικά. Η προσπάθεια θα είναι διπλάσια, η Ανόρθωση δεν θα κάνει άλλα λάθη, θα αντιμετωπίσουμε μια διαφορετική Ανόρθωση. Δεν μπορώ να πω ότι πίστευα για τη καλή σεζόν που κάνω αλλά χρειάζομαι να παίξω μπάλα και παιχνίδια συνεχόμενα από την Ένωση. Η ομάδα δούλεψε σωστά, έκανε λάθος κάποιος και τον βοηθούσε ο άλλος, έτσι μαζί σαν ομάδα γι’ αυτό και ήρθε η επιτυχία».
 
Κωνσταντίνος Πέτρου: «Το σημαντικό για μένα είναι ότι στάθηκα σωστά. Έκανα τη δουλειά μου και θέλω να βοηθώ την ομάδα μου ακόμα και για 45 λεπτά. Είναι δύσκολη η θέση του τερματοφύλακα πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος. Βλέπουμε τη συνέχεια με τα δύο παιχνίδια με την Ανόρθωση. Πρέπει να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά με κάτω τα κεφάλια. Είναι όλα ανοιχτά δεν ξέρεις ποτέ τι γίνεται. Εμείς θα κάνουμε το καθήκον μας, ας ελπίσουμε ότι θα το καταφέρουμε. Η ομάδα έχει καλούς παίκτες, με την πάροδο του χρόνου γινόμαστε ομάδα. Αυτό νομίζω πως φαίνεται στο γήπεδο. Δεν μου αρέσει να βλέπω μακριά, θέλω να βοηθήσω την Ένωση αφού είναι η ομάδα που ανδρώθηκα και αγάπησα από μικρός»

Δειτε Επισης

Δωρεάν σε ανοικτή ζώνη ο τελικός πρωταθλήματος στο ΓΣΠ ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ
Αίμα και άμμος στο ΓΣΠ για το πρωτάθλημα που ισοδυναμεί με τριπλή ευκαιρία για ομίλους
Αρνητική πρωτιά για Πάφο και Άρη για τη χρησιμοποίηση του ντόπιου ποδοσφαιριστή
Ρίχνει το μπαλάκι πίσω στην Αστυνομία ο ΑΠΟΕΛ και αφήνει αιχμές κατά της ΑΕΚ
Άκυρο Αστυνομίας στα αιτήματα ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ για παραχώρηση της Βόρειας
Στην τελική ευθεία η προετοιμασία της Εθνικής Παίδων ενόψει EURO U-17
«Δεν θα έλεγα ότι υποστηρίζουμε την Ομόνοια στον απόλυτο βαθμό, αλλά θέλουμε να πάρει το κύπελλο»
Αποθεώνουν Βιτάλ στη Σκωτία-«Είναι αυτό που χρειάζεται η Ρέιντζερς»
Τα δεδομένα για την πέμπτη σερί παρουσία της Ομόνοια στην Ευρώπη
ΒΙΝΤΕΟ: Η ανάρτηση της ΑΕΚ με διπλό στο ΓΣΠ με προπονητή τον Μπεν Σιμόν