Ο Κράουτς εξιστορεί πώς παραλίγο να σκοτωθεί σε ατύχημα στην θάλασσα

Μια ενδιαφέρουσα όσο και… τρομακτική ιστορία εξιστορεί ο Πίτερ Κράουτς στο νέο βιβλίο του «Εγώ το Ρομπότ 2: Πώς να γίνεις ποδοσφαιριστής».
 
Ο 38χρονος παλαίμαχος εδώ και λίγους μήνες άσος περιγράφει πώς οι διακοπές με την σύζυγό του, Άμπι, το 2009 στην Σαρδηνία λίγο έλειψε να έχουν τραγική κατάληξη από ένα ατύχημα στην θάλασσα.

«Είχα νοικιάσει ένα ταχύπλοο για τους δυο μας και ρίξαμε την άγκυρα στο Πόρτο Τσέρβο, για να κάνουμε λίγη ηλιοθεραπεία πάνω στο σκάφος. Ξαφνικά ο καιρός επιδεινώθηκε τρομερά, προσπάθησα να μαζέψω την άγκυρα, αλλά είχε μπλεχτεί κάπου και όταν προσπάθησα να γυρίσω το σκάφος δεν γινόταν τίποτα. Αρχίσαμε να πανικοβαλλόμαστε, ο άνεμος και τα κύματα μάς πήγαιναν γύρω-γύρω και μας έσπρωχνε προς τα βράχια. Πήρα κάτι για να προσπαθήσω κόψω το σχοινί, αλλά τα χέρια μου γέμισαν πληγές, με το αίμα να πέφτει πάνω στο σκάφος. Η ρομαντική μας περιπέτεια είχε μετατραπεί σε ταινία τρόμου, καθώς πλησιάζαμε στους βράχους. Ευτυχώς όμως όταν αρχίσαμε να απελπιζόμαστε, το σχοινί έσπασε και το κύμα μάς πήγε μακριά από τα βράχια», αναφέρει ο Κράουτς, ενώ αυτοσαρκάζεται και για την εμφάνισή του, όπως έχει κάνει κατ’ επανάληψη στο παρελθόν. «Δεν ξέρω αν θα σκοτωνόμασταν ή όχι, αλλά σίγουρα ένα τέτοιο ατύχημα δεν θα βοηθούσε την ομορφιά μου…».
 
Πηγή:sport-fm.gr

Δειτε Επισης

Υποβιβάστηκε η ομάδα των Μανωλά και Πασαλίδη
Κοπεγχάγη-Η συγκινητική ιστορία πίσω από τον παίκτη που δεν γνώριζε κανείς
Η Λέστερ επέστρεψε στην Premier League
Η Σουηδία υποκύπτει στη δύναμη των οπαδών και απορρίπτει το VAR
Oι ποδοσφαιριστές της Τσέλσι στηρίζουν Ποτσετίνο
Η UEFA απειλεί την Εθνική Ισπανίας και τις ομάδες με αποκλεισμό από EURO και Champions League
Γκουαρδιόλα: Αυτό που έπαθε η Λίβερπουλ, μπορεί να συμβεί στην Άρσεναλ και σε εμάς
Οπαδοί της Μπάγερν μαζεύουν υπογραφές για την παραμονή του Τούχελ
Αβέβαιο το μέλλον του Νούνιες στην Λίβερπουλ μετά τη φυγή του Κλοπ
Έριξε οκτάρα στη Χέρενφεν του Λοΐζου η Αϊντχόφεν και έγραψε ιστορία