Οι λεπτομέρειες προπώλησης των εισιτηρίων της Ομόνοιας για το ντέρμπι με Ανόρθωση

Άλλη μία τρομακτική εμφάνιση του Γιάννη Αντετοκούνμπο (30 πόντοι, 14 ριμπάουντ, 9 ασίστ) οδήγησε τους Μιλγουόκι Μπακς στη νίκη επί των Νιου Γιορκ Νικς με 119-108 και τα «ελάφια» συνεχίζουν την αήττητη πορεία τους.

Το Μιλγουόκι (4-0) συνεχίζει να παραμένει η μοναδική αήττητη ομάδα στο ΝΒΑ. Και πώς να γίνει διαφορετικά άλλωστε, όταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει ξεκινήσει έτσι τη σεζόν του. Ο Greek Freak πέτυχε άλλο ένα double double, έφτασε μία ασίστ από τις τριπλές φιγούρες και με 30 πόντους (11/22 σουτ, 1/6 τρίποντα), 14 ριμπάουντ, 9 ασίστ οδήγησε τους Μπακς στην τέταρτη νίκη τους με 119-108 επί των Νικς (3-2).

Οι Μπακς, που αγωνίστηκαν για πρώτη φορά με τις μοβ -statement- εμφανίσεις τους, έστησαν σταδιακά το προβάδισμά τους και από το 50-48 περίπου δύο λεπτά πριν το ημίχρονο, έφτασαν στο 59-51 με συνοπτικές διαδικασίες, χάρη στους Χόλιντεϊ και Γιάννη.

 

Φυσικά ο Αντετοκούνμπο βρισκόταν στο παρκέ και όταν η διαφορά ξέφυγε για τους Μπακς. Το 72-66 μετατράπηκε γρήγορα σε 90-66, με τον Greek Freak εκτός από σκόρερ, να μετατρέπεται και σε πασέρ. Το τρίποντο του Τζορτζ Χιλ ήταν αυτό που έφερε τη διαφορά στους 24 και επί της ουσίας κάπου εκεί, με 16 λεπτά να απομένουν στο χρονόμετρο ολοκληρώθηκε και το παιχνίδι.

Στο 18-0 σερί των Μπακς, ο Αντετοκούνμπο σκόραρε 9 πόντους με ένα τρίποντο και ένα γκολ φάουλ, έχοντας αρκετή βοήθεια στο σκοράρισμα, αφού ο Άλεν προσέθεσε 17, ο Χόλιντεϊ 16, ο Λόπεζ 14 (11 ριμπάουντ) όσους και ο Κάρτερ, ο Χιλ και ο Πόρτις 12.

 

Μετά το 90-66 οι Νικς κατάφεραν μόνο να μειώσουν στο φινάλε και να φύγουν με το τιμητικό 119-108 από το Fiserv Forum, με τον Αρ Τζέι Μπάρετ να σκοράρει 20 πόντους και τον Ράντλ να μετρά 14 με 12 ριμπάουντ.

Οι Μπακς θέλουν να συνεχίσουν το σερί τους και απέναντι στην Ατλάντα τα ξημερώματα της Κυριακής, αλλά για να διατηρήσουν το αήττητο θα χρειαστούν ξανά τον... διαστημικό Γιάννη. Μπορεί να έφτασε μόλις μία ασίστ από το 30ο triple double της καριέρας του στο ΝΒΑ, αλλά το ξεκίνημά του στη σεζόν είναι εντυπωσιακό, με δύο παιχνίδια που σκόραρε 40+ (44 κόντρα στους Ρόκετς, 43 με τους Νετς) και το κοντέρ συνεχίζει να γράφει...

 

Δειτε Επισης

Η Γουέστ Χαμ στον δρόμο της ΑΕΚ-Αναλυτικά όλα τα ζευγάρια
Αυτά είναι τα ζευγάρια της φάσης των «16» του Γιουρόπα Λιγκ
Ο Ρονάλντινιο είναι η νέα προσθήκη στην Kings League του Πικέ
ΒΙΝΤΕΟ: Νέο τραγούδι κατά του Πικέ από τη Σακίρα-«Κάνω like στη φωτογραφία μου»
«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν πρέπει να μιλούν για σχοινί...»
Μετά τον Ρονάλντο μετρά μόλις μία ήττα η Γιουνάιτεντ του Τεν Χαγκ
Χωρίς περιθώρια η Πάφος, θέλει να διευρύνει το σερί του ο Άρης
«Στο τέλος σαν πολεμιστές πήραμε αυτό που θέλαμε, για εμάς και για τον κόσμο μας»
Τσάβι: Να κάνουμε αυτοκριτική και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί
Ο τερματοφύλακας της Σεβίλλης έπαιξε μπουνιές με οπαδό της Αϊντχόφεν (pics)